Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 11 iunie. Restart pentru zodii după eclipsa de Soare: Gemenii primesc o viață nouă, Scorpionii - neînțelegeri în cuplu
WhatsApp
Eclipsa de Soare din 10 iunie, petrecută în zodia Gemeni, are efecte pe termen lung, nu doar pentru ziua în care sepetrece. Indiferent dacă am văzut sau nu eclipsa, aceasta ne va afecta serios viața. Unele zodii primesc un „restart“. Nativii Gemenii vor avea noi oportunțități de a-și schimba viața.
Horoscop 11 iunie. Restart pentru zodii după eclipsa de Soare: Gemenii primesc o viață nouă, Scorpionii - neînțelegeri în cuplu

"Eclipsa în Gemeni afectează aspecte legate de învățare, mișcare, transport și comunicare, cooperare, documente, comunicări, informații", a afirmat  astrologul Lilia Lyubimova pe pagina sa de Instagram. „Secretele, informațiile sau persoanele din trecut pot reveni în actualitate. În momentul eclipsei se va produce un fel de resetare - ceva care a supraviețuit și nu mai este necesar va dispărea“, a explicat astrologul.

Citește și: Horoscop pentru Eclipsa de Soare, 10 iunie 2021: Noi oportunități pentru Taur și noi aventuri pentru Balanță. Cum va fi influențat fiecare semn în parte

Potrivit astrologului, acum este momentul să îți faci planuri, să visezi și să atragi la tine ceea ce îți dorești. Va fi bine să realizăm obiectivele de dezvoltare a individualității.

Eclipsa de soare poate afecta bunăstarea oamenilor. Așadar, dacă de câteva zile suferiți de dureri de cap sau de gât, sunt șanse ca până vineri să dispară.  „Ne putem simți iritabili, furioși, certăreți, frustrați, demotivați, epuizați, letargici. În această perioadă este bine să rămâi singur cu gândurile tale, să meditezi, poate să ții un jurnal de gânduri și sentimente. Încearcă să nu te uiți în trecut și să nu-ți faci griji pentru viitor, trăiește momentul: aici și acum“, este sfatul astrologului.

Viața zodiilor după eclipsă: previziuni pentru toate semnele

 

Berbec
Oamenii din jurul tău și comunicarea cu aceștia vor fi în prim plan. În curând va fi posibil să faceți noi planuri de studii, de promovare, de comunicare cu rudele îndepărtate. Dar trebuie să fii atent: Mercur retrograd este plin de neînțelegeri și de încurcături pentru tine.

Taur 
Gândurile tale sunt influențate de evenimente din trecut. Mai ales dacă se referă la ceva sau la cineva foarte valoros pentru dumneavoastră. Asigurați-vă că tot ceea ce este important este scris. Pot apărea perturbări legate de bani sau de lucruri la care țineți. Apropo, acesta este un moment bun pentru o "reparație" financiară pentru viitor.

Gemeni
Este timpul să vă gândiți la un nou look și să vă schimbați înfățișarea. Ești mai receptiv și mai sensibil la ceilalți acum și ar putea fi logic să alegi o nouă direcție pentru tine în viață. Începe pentru tine un nou ciclu în care te poți realiza în alinierea cu convingerile tale.

Rac
Ești extrem de receptiv la tot ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea chiar să fiți puțin irascibil. Luați o pauză - timp pentru meditație. Este timpul să te asculți pe tine, visele tale, intuiția ta. Ți-ar prinde bine o călătorie spirituală.

Leu
Este posibil să apară noi prieteni în viața ta și vei simți și tu nevoia de a comunica. Merită să vă consolidați prieteniile: mergeți la petreceri, socializați, faceți noi cunoștințe.

Horoscop 11 iunie. Restart pentru zodii după eclipsa de Soare

 

Fecioară 
Orice ați face, pregătiți-vă pentru faptul că mulți oameni vă vor urmări, fie că vreți sau nu. Reputația și statutul tău social joacă un rol important, dar încep să se schimbe. Vă așteaptă o ofertă de muncă interesantă, cu care va începe o nouă rundă de viață.

Balanță
Poate că vă gândiți să luați o pauză de la serviciu? Acum este momentul perfect pentru a face acest lucru. Luați în considerare posibilitatea de a călători, de a vă extinde orizonturile. S-ar putea să doriți să învățați ceva nou sau să cunoașteți oameni noi din țări diferite. Nu vă fie teamă să experimentați.

Scorpion
S-ar putea să ai probleme cu persoana iubită, iar acestea vor fi legate de finanțe. Încercați să fiți obiectivi și să nu vă agitați pentru nimic. Ceva va avea un nou început, dar nu uitați - toată lumea are dreptul la secrete.

Săgetător
Acordă timp și atenție relațiilor apropiate, mai ales cu cei dragi sau cu partenerii de afaceri. Relațiile ocazionale vor trece la un nivel mai serios, iar cele existente vor primi un nou impuls pentru a se dezvolta.

Capricorn
Este posibil să aveți noi obiceiuri zilnice, atât în ceea ce privește munca, cât și stilul de viață. Este posibil să se schimbe ceva în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea dumneavoastră generală. Este timpul să vă lăsați emoțiile și gândurile să se materializeze în ceva nou și interesant.

Vărsător
Este timpul să ieși din carapacea ta și să înveți să-ți exprimi adevăratele sentimente. Aveți romantismul pe ordinea de zi. Părinții, de altfel, vor deveni mai apropiați de copiii lor în această perioadă și îi vor înțelege mai bine.

Pești
 Petreceți acest timp acasă sau cu familia. Puteți face mici reparații, puteți planifica să lucrați în grădină. Casa ta va fi fortăreața ta - aici este confortabil și sigur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel