Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 1 - 7 mai 2021. Mercur intră în Gemeni, iar prezența ei într-un semn de aer aduce schimbări. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop 1 - 7 mai 2021. Începem luna mai și este un moment bun pentru a afla ce ne sfătuiesc astrele în această săptămână. Planeta Mercur intră în zodia Gemeni pe 4 mai 2021 și, până pe 11 iulie, va tranzita acest semn, timp în care va parcurge și o retrogradare.
Horoscop 1 - 7 mai 2021. Mercur intră în Gemeni, iar prezența ei într-un semn de aer aduce schimbări. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 1 - 7 mai 2021: Mercur este planeta comunicării, iar prezența ei într-un semn de aer aduce o oglindire în realitate a gândurilor noastre și oportunitatea să putem realiza tot ce am amânat până acum.

 

Horoscop 1 - 7 mai 2021. Previziunile complete pentru fiecare zodie 

 

Berbec

Armonia va domni în familie, dar partenerul/a nu te însoțește prea mult în această etapă profesională solicitantă. Rezistați și nu luptați. În această săptămână încercați să vedeți ceea ce nu vedeți în viața de zi cu zi, sărbătoriți lucrurile simple, păstrați-le în minte. În ceea ce privește situația financiară, soarta îți va oferi „indicii” pentru a-ți găsi sursa de venit a vieții. Va funcționa uimitor!  

Taur

Unde a fost foc există cenușă și ... ar putea fi reaprinse! Etapa perfectă pentru consolidarea sau recâștigarea legăturilor de dragoste trecute. În această săptămână vei avea parte de noi provocări, toate exaltante. Etapă bună pentru a-ți defini vocația sau a studia ceva interesant. Nu excludeți nicio propunere, Venus vă protejează! Reduceți îngrijorarea financiară sau disperarea. Totul are întotdeauna o soluție.

Gemeni

Mercurul din semnul tău te face mai bun ca niciodată. Doar cu o ieșire cu prietenii poate fi șansa ta de a găsi dragostea adevărată. Deschide ochii bine! Nu rezista soartei, lasă-te purtat de val! De asemenea, veți rezolva ceva important la locul de muncă care îți va aduce beneficii în viitor. Învață să cauți soluții și să nu rămâi în angoasă.

Rac

Perioadă strălucitoare pentru o îmbunătățire sentimentală. Entuziasm și creștere afectivă remarcabilă. Din punct de vedere financiar, Racul își menține prestigiul și își triplează performanța. Vești bune la locul de muncă: luciditate și toleranță. În această săptămână așezați-vă gândurile și căutați întotdeauna să salvați lucrurile pozitive din viața dvs.

Leu

Cei care iubesc prea mult săptămâna aceasta vor găsi puterea de a stabili limite. În aceasă săptămână sunt șanse puternice de un succes rapid. Stabiliți obiective și le veți îndeplini în ordine. Progres interesant în lucrurile legate de domeniile creative care v-ar oferi o nouă perspectivă asupra muncii. 

Fecioară

Nu te va costa nimic să te angajezi într-o relație stabilă. De asemenea, în această săptămână ai o oportunitate perfectă de a părăsi o afacere care nu funcționează. Veți avansa! Nu limitați capacitatea prin frici, învățați să fiți mai pozitivi cu voi înșivă și veți vedea că lucrurile sunt mai ușor de înfruntat. 

Balanță

Vor avea loc promisiuni care nu sunt păstrate și subminează încrederea în cuplu. Ascultă ce îți dictează inima, dar cu mintea rece. O persoană care te-a tratat în trecut cu indiferență astăzi are nevoie de tine și te va anunța. Învață să separi lucrurile, să le asumi și să cauți să le rezolvi. 

Scorpion

Cu Venus în semnul opus, afecțiunile vin în prim-plan. Idei grozave în această săptămână, dar care sunt reținute de lipsa acțiunii. Ele te vor pune la încercare și vei răspunde cu integritate. Fă-ți timp să meditezi sau să faci ceva ce îți place acasă. Uneori trebuie să lăsăm lucrurile să se desfășoare chiar și atunci când credem că nu ar fi posibile. 

Săgetător

Puneți-vă inteligența în joc și veți face cuplul să lucreze în criză. Vă vin diverse propuneri, studiați-le bine pentru că niciuna dintre ele nu poate fi mântuirea voastră. Flexibilitatea în gândire, chiar și având convingeri ferme, ajută întotdeauna la relațiile umane și la coexistență.

Capricorn

Bucurie nesfârșită pentru inima ta neliniștită. Veți ști cum să vă apropiați de ceilalți datorită lui Venus în Taur și să spargeți orice barieră care vă împiedică. Economie foarte dezorganizată, mai ales dacă lucrați de acasă sau aveți o afacere de familie.

Vărsător

Emoții scăpate de control și alegeri drastice. Prietenii rămân ... chiar dacă familia este absentă. Se deschide o ușă în această săptămână. Lăsați-vă trecutul să vă servească drept ghid pentru a evita repetarea unei greșeli. Vărsătorii vor trebui să facă sacrificiul care vine odată cu succesul pe care îl speră. Totul va fi bine! 

Pești 

Șterge un sentiment confuz din adâncul sufletului. Luați tot timpul din lume pentru a alege și a vă bucura. Fii precaut! Între 5 și 7 mai Luna se va afla în tranzit prin zodia ta și îți va da un plus de farmec.

 

Dacă ți-a plăcut acest horoscop pentru luna mai 2021, cu siguranță îți va plăcea și Horoscop luna MAI 2021: Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări MAJORE. Previziuni pentru toate zodiile

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel