Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 05 martie: Săgetătorii au un plan bun; Rac, e cazul să-ți ceri scuze! - previziuni complete
WhatsApp
Vezi horoscopul de duminică, 05 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  
Horoscop 05 martie: Săgetătorii au un plan bun; Rac, e cazul să-ți ceri scuze! - previziuni complete

Dacă te-ai născut astăzi: Ai o fire sensibilă și va trebui să-ți cultivi simțul umorului pentru a nu te lua prea în serios. Securitatea este foarte importantă pentru tine, dar nu trebuie să fie punctul cheie al existenței tale. Sunteți abil și versatil, deși înclinat să vă risipiți energiile. Darul tău de a vorbi îți este de mare folos atât în afaceri, cât și în eforturile creative. Deși prietenii îți sunt de ajutor, nu-ți faci prieteni la prima vedere.

Horoscop zilnic 05 martie 2023 - previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Te gândești la o oportunitate de angajare care va include posibilitatea de a putea lucra de acasă. Comunicațiile sunt viitorul și sunteți înțelept să recunoașteți acest lucru. Rudele vă cer sfaturi.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Nu va fi un moment bun pentru a merge împotriva a ceea ce vă propune partenerul. Ideile tale sunt bune, dar trebuie să fii dispus să le duci până la capăt.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Deși nu vă place, ar trebui să vă faceți timp pentru cumpărături. Acest lucru vă va face să vă impacientați, deoarece vă veți gândi că aveți lucruri mai bune de făcut. Atenție la stările de spirit agitate pentru că s-ar putea isca o ceartă din nimic.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Cu siguranță că ceilalți știu că dacă v-au rănit sentimentele nu veți dori să vorbiți despre ele. Dar probabil că este cel mai înțelept lucru să vă cereți scuze.

Leu (24 iulie - 23 august)

Va trebui să lupți împotriva lenei tale. Momentul va fi bun pentru a face un efort pentru a obține ceea ce vă doriți. Respectați-vă angajamentele.

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Veți fi mai sensibil decât de obicei și vă veți lua prea în serios sau vă veți jigni ușor. Controlați-vă. Petrecerea timpului cu treburile casnice vă va liniști.

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Deși s-ar putea să nu reușiți să faceți tot ceea ce v-ați propus, veți fi mulțumit de evoluția muncii din această zi. Petreceți seara acasă, alături de persoana iubită.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Vor exista mici confruntări pe care va trebui să le rezolvați în relațiile personale. Un coleg vă va surprinde prin cooperarea sa. Seara se va dovedi perfectă pentru puțin romantism.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Veți fi dispus să puneți în practică o idee nouă a dumneavoastră, așa că plănuiți cum să discutați cu superiorii. O chestiune intimă vă va îngrijora partenerul.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu mai fiți atât de exigent cu cei din jur. Aveți un comportament intolerant și oamenii nu vor dori să stea în preajmă. Este de datoria dumneavoastră să vă controlați.

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Nu veți avea timp să vă ocupați de cineva al cărui temperament este prea volatil. Lăsați o astfel de persoană să lupte pentru ceea ce i se cuvine de drept. Seara va fi destul de liniștită.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Trebuie să ajungeți la fondul lucrurilor, așa că va fi bine să faceți cercetări. O schimbare vă va pune în mijlocul unei situații care nu vă privește.

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel