Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Zodiile experte în înşelat. Fac tot posibilul să nu fie prinse
WhatsApp
Care sunt semnele zodiacale sunt cele mai susceptibile să înșele? Sunt cele mai abile când vine vorba să îşi ascundă urmele şi greu poţi găsi dovezi împotriva lor. Ce anume le face pe aceste semne să nu se poată abţine să înşele? Aflaţi în articol!
Horoscop. Zodiile experte în înşelat. Fac tot  posibilul să nu fie prinse

Pentru a înțelege de ce unele semne înşală mai mult decât altele, este important să cunoaștem elementele de bază ale fiecărui semn. În zodiac, există trei „modalități principale” sau modalități prin care caracteristicile unui semn zodiacal sunt experimentate, exprimate sau abordate. Semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) le place, de obicei, inițiativa. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) le place să păstreze statu quo-ul, iar semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) tind să fie foarte adaptabile.

Din această cauză, semnele fixe sunt mult mai predispuse să rămână fidele în relații decât oricine altcineva. Acestea sunt semne cărora, în general, nu le place schimbarea. Unul dintre rolurile lor principale în existența lor este stabilitatea. Asta nu înseamnă că toți vor fi credincioși - toți suntem supuși naturii complexe a ființei umane - dar există o șansă mult mai mare ca semnele fixe să fie mai fidele decât alte semne.

Desigur, nu orice persoană care intră sub un anumit semn este destinată să fie necredincioasă. Harta natală a unei persoane poate oferi mai multe detalii despre cât de probabil este ca ei să înșele. Dar dacă te uiți doar la semnele solare, iată o descriere a celor mai infidele cinci semne din zodiac.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul arzător este condus de Marte, planeta acțiunii, agresivității și sexualității. Acesta este un semn care are o dorință sexuală extrem de mare și, de asemenea, are tendința de a se plictisi ușor. Partenerul lor trebuie să fie pe fază pentru a-i împiedica să caute în altă parte. Semnele Berbec se îndrăgostesc repede, dar pot să-şi schimbe sentimentele la fel de repede. Dacă partenerul lor nu mai pare interesant, ar putea fi tentați să exploreze alte oportunități.

Berbecul este cel mai probabil să-și piardă interesul pentru orice semn zodiacal care nu poate ține pasul cu ritmul rapid. De exemplu, Taurul lent și constant poate ajunge să plictisească berbecul pe măsură ce trece timpul. Racul blând poate fi, de asemenea, puțin prea emoțional pentru ca Berbecul să se descurce. De aceea Taurul și Racul sunt două semne zodiacale pe care Berbecul este cel mai probabil să le înșele.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că Berbecul este un semn care este cel mai probabil să trișeze fără să se gândească. Impulsurile și dorințele lor pot împiedica cea mai bună judecată a lor. Berbecii tind să acționeze fără să se gândească la consecințe. În schimb, ei fac tot ce le provoacă plăcere pe moment. Dacă ar fi în dispoziția potrivită și s-ar apropia de ei cineva extrem de atractiv, Berbecul ar putea da curs.

Este mai probabil ca Berbecul să aibă o o aventură de o noapte şi nu pe termen lung. Dar dacă cineva îi acaparează interesul mai mult de câteva ore, poate încerca să mențină lucrurile. De exemplu, un semn zodiacal cel mai probabil să-l ispitească pe Berbec să înşele este Vărsătorul. Aceste două semne sunt la 60 de grade distanță. Acest tip de aspect face o combinație cochetă și ispititoare. Amândoi sunt iubitori creativi și cu imaginație bogată şi sunt, de asemenea, extrem de versatili, gata să încerce mereu ceva nou.

Berbecul va încerca tot posibilul să ascundă o aventură, cu toate acestea, este posibil să le fie greu să o facă. La început, o pot privi ca pe o provocare interesantă. Cu toate acestea, tind să fie prea grăbiți și nerăbdători, ceea ce poate provoca greșeli. Nu vor recunoaște în mod direct că înșală fără a fi întrebaţi, dar dacă vor fi confruntați, vor fi direcţi în legătură cu asta.

 

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii, fiind un semn de aer mutabil, pot fi unul dintre cei mai predispuşi să înşele. Dintre toate semnele din zodiac, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Gemenii sunt semnul cu cea mai mare probabilitate să înșele. La urma urmei, dacă ne referim şi la dualitatea Gemenilor, există cel puțin două laturi ale personalității lor de care trebuie să fii conștient. În plus, Gemenii sunt un semn mutabil. Acestea sunt semnele care tind să fie mai maleabile și mai deschise la sugestie și dorință. Gemenii au o nevoie continuă de stimulare și se plictisesc cu ușurință în relații. 

Gemenii au nevoie de varietate, libertate și flexibilitate în viața lor pentru a fi fericiți. Sunt 'fluturii sociali' ai zodiacului, au nevoie de multă socializare. Gemenii tind să aibă perspective duble din toate (uneori multiple), iar asta nu se oprește la obiectele materiale. Motivul duplicării este că vor să satisfacă atât aspectele emoționale, cât și cele mentale ale dorințelor lor.

Uneori, aceasta poate implica explorarea mai multor relații în același timp. Dar pentru un Gemeni, acest lucru nu poate fi considerat o înșelăciune. Fiind meșterii de cuvinte, ei tind să aibă o definiție mult mai slabă a ceea ce înseamnă a fi loial. Dacă te întâlnești cu un Gemeni și vrei să fii monogam, este important să faci cunoscută această dorință. Nu poți presupune doar că un Gemeni se află pe aceeași pagină cu tine.

Deși nu intenționează niciodată să trișeze, uneori se întâmplă doar. Când o fac, Gemenii vor găsi o modalitate de a o ambala în cuvinte. Sunt foarte isteți și ar găsi modalități de a-și ascunde înșelăciunea de partenerul lor. Dacă sunt prinși, este mai probabil să vă spună ce doriți să auziți, dar nu vă mirați dacă o vor face din nou. Desigur, nu este cazul fiecărui Gemeni, ci doar ceva de luat în seamă.

Când vine vorba de tipul de înșelăciune pe care îl fac, fiind semne de aer intelectuale, Gemenii sunt tipurile care înşală prin texte, mesaje către persoanele care le atrag interesul. Uneori, schimbul de texte și fotografii sexy va fi măsura înșelăciunii lor și nu vor avea nicio intenție reală să o ducă la un nivel fizic. Doar să aibă un flirt secret online poate fi interesant pentru ei.

Este foarte probabil ca Gemenii să înșele un semn precum Pești, care sunt visători sentimentali. Dacă Gemenii ar fi tentați să trișeze, cel mai probabil ar înșela cu „omologul lor cosmic”, Săgetător. Există o atracţie pentru arcașul zodiacului căreia Gemenii îi rezistă greu.

 

3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța, fiind un semn condus de Venus, este romantica supremă și este extrem de concentrată pe relații. În ciuda faptului că este o creatură socială sociabilă, Balanțele sunt iubitoare de natură și pacifiste. Echilibrul este important pentru ei și o relație bună face parte din asta. Dacă o Balanță înșală, este pentru că încearcă să îndeplinească ceea ce simt că nu primesc de la partenerul lor în relație. Se vor simți îngrozitor de vinovate, dar, pentru a păstra pacea, vor face tot posibilul să ascundă.

Balanțele nu sunt la fel de clandestine ca Scorpionul sau Pești și nu sunt la fel de rapide ca un Gemeni, așa că adesea propriile lor acțiuni sunt vizibile în plină zi de alţii care le dau în vileag.

Odată ce se confruntă cu partenerul lor, vor încerca inițial să nege. Pot chiar să încerce să reziste la această conversație cât mai mult timp posibil. Balanţele preferă o abordare pasivă. S-ar putea să încerce să-și determine partenerul să pună capăt relației sau să vadă dacă aventura lor devine o relaţie. Cu toate acestea, odată ce vor fi încolțite, vor fi sincere.

Liniștește-te cu gândul că vor fi autentice cu tine și vei înțelege că nu au intenționat să înșele. Atâta timp cât îți vei menține Balanța împlinită, vei avea un partener fidel.

Balanței îi place să fie romantică și cel mai probabil ar înșela un semn precum Fecioara sau Capricornul. Aceste două semne ale Pământului sunt serioase și practice. Deși ar putea oferi Balanței securitate, relația poate fi fără romantismul sau pasiunea pe care Balanța şi-o dorește cu adevărat. Vărsătorul ar fi semnul cu care Balanța ar fi cel mai probabil să înșele. Conexiunea Vărsător-Balanță este o „atracție intensă și consumatoare”. Între acestea două există o conexiune sexuală magnetică și puternică.

 

4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În adevăr, Scorpionul este unul dintre cele mai credincioase dintre toate semnele; totuși, dacă trișează, este probabil să ascundă acest lucru. Asta pentru că păstrarea secretelor este în natura unui Scorpion. Dar când vine vorba de a înșela într-o relație, există adesea un motiv mult mai profund în spate. Deși nu există niciodată o scuză bună pentru a înșela, un Scorpion loial tipic va decide să trișeze din cauza rănilor emoționale profunde sau a deconectării. Unii Scorpioni se pot bucura chiar de riscurile unei aventuri clandestine, pentru că au nevoie de un fior de a păstra un astfel de scandal ca un secret profund.

Scorpionul este condus de Pluto, care este planeta a ceea ce este misterios și ascuns. Deci, atunci când vine vorba de ascunderea unei aventuri, Scorpionii ar putea fi cei mai pricepuți la asta și vor lua măsuri suplimentare pentru a-și acoperi urmele.

Sexul joacă un rol enorm în întărirea unei relații cu Scorpionul, așa că, dacă această parte a relației lor actuale nu este puternică, ar putea privi în altă parte. Un semn pe care l-ar înșela cel mai probabil este Leul. Leul regal al zodiacului este foarte ambițios, iubește să fie în centrul atenției și este puțin egoist. Dacă Leul nu acordă suficientă atenție Scorpionului, acesta ar putea ajunge să caute în altă parte. Semnul fix Taur este un semn cu care ar putea înșela. Aceste două semne sunt la 180 de grade unul față de celălalt și toată această energie luxuriantă pasională se aduce o mulțime de chimie sexuală.

Lucrul bun este că Scorpionii apreciază loialitatea în relațiile lor. Deci, în cazul în care vor fi prinși înșelând, probabil că nu vor mai face asta. De obicei Scorpionul trece printr-un fel de situație de criză, dar iese din ea complet schimbat și reînnoit. De aceea sunt semnul transformării totale.

 

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii, la fel ca Gemenii și Balanța, sunt un alt semn al dualității. Sunt simbolizaţi de doi pești care înoată în direcții opuse. Sunt intrigați de polarități, așa că tind să fie magnetizați de ceea ce este opus relației în care se află. Pentru ei, iarba întotdeauna este mai verde de cealaltă parte a gardului. 

Peștii fiind suflete sensibile, se pot simți copleșiți în general cu privire la lume. Peștii sunt conduși de Neptun, planeta fanteziei și iluziei, ceea ce poate însemna că au așteptări nerealiste când vine vorba de dragoste și romantism. S-ar putea să fie tentați cu ușurință de alte opțiuni. De exemplu, dacă simt o legătură magnetică cu cineva, Peștii ar fi tentați să vadă unde merg lucrurile.

Un semn zodiacal cu care ar avea o puternică atracție asemănătoare unui suflet pereche este Scorpionul. Scorpionului îi place să se răsfețe cu partea fantezistă a Peștilor. Aceștia doi vor ajunge să aibă o aventură emoțională care, în cele din urmă, devine fizică.

Un semn zodiacal pe care este cel mai probabil să-l înșele este Vărsătorul. Vărsătorul intelectualizează emoțiile, în timp ce Peștii simt lucrurile altfel și vor să-și împărtășească sentimentele în profunzime. Peștii vor începe să caute în altă parte dacă simt că Vărsătorului nu-i pasă cu adevărat, chiar dacă acest lucru nu este adevărat.

Când vine vorba de păstrarea secretelor, Peștii se pricep foarte bine. „Pur și simplu simt că nu este treaba lor să împărtăşească secretele altora sau ale lor altcuiva. Dacă sunt nemulțumiți de situația lor actuală, tind să se lase pradă fanteziilor şi aventurii. Deoarece nu le place conflictul, vor încerca să ascundă cât pot. Lucrul bun este că a înşela nu este în natura lor. Atâta timp cât sunteți un partener blând și empatic, Peștii vor fi fideli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel