Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit
WhatsApp
Astrele avertizează că aceste semne zodiacale probabil vor fi infidele în 2022. Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru 2022 a sosit. 
Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022 Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

Acestea sunt semnele zodiacale care probabil vor fi infidele în anul ce tocmai a sosit. Potrivit astrologilor, bărbații Berbec, Balanță, Săgetător și Vărsător vor fi cei mai predispuși să-și înșele partenerii, în timp ce la femeile care ar putea cădea în ghearele infidelității vor fi Berbec, Gemeni și Săgetător.

Citește și Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț

Motivul pentru care aceste semne ar fi infidele este nevoia de a experimenta ceva dincolo de relația lor, conform site-ului Yearly-horoscope.org. Deși nu este o regulă stabilită, trebuie să fii atent/ă dacă partenerul tău se află pe această listă.

 

Bărbații care vor fi infideli în 2022, în funcție de zodie

 

Berbec

Primul de pe listă este Berbecul. Bărbații care s-au născut în perioada 21 martie - 19 aprilie vor dori să experimenteze mai multe provocări în viața lor romantică. Fiind impulsivi, sunt mai predispuși să se lase duși de moment și să cedeze tentației aventurilor extraconjugale în anul 2022.  

Balanță

Pe locul al doilea pe lista celor care ar putea fi infidel în 2022 este Balanța. A fi neglijați în relația lor ar motiva bărbații născuți între 23 septembrie și 22 octombrie să încerce afecțiunea în alte brațe. În anul ce tocmai a venit vor dori să se simtă iubiți cu adevărat, iar dacă vor vedea o lipsă de afecțiune, vor comite o infidelitate.

Vezi și Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie

Săgetător

Bărbații născuți între 23 noiembrie și 20 decembrie vor fi tentați de curiozitate, așa că anul acesta ar putea fi predispuși să ducă o viață dublă.

Vărsător

Este ultimul semn de pe lista bărbaților care ar putea fi infideli în 2022. Cei născuți între 20 ianuarie și 18 februarie se vor simți instabili, așa că nu vor măsura consecințele acțiunilor lor. Dacă se simt plictisiți în relația lor, este cel mai probabil să fie infidel, potrivit astrologilor.

 

Femeile care vor fi infidele în 2022, în funcție de zodie

 

Berbec

Femeile Berbec sunt și ele pe această listă. Dacă nu sunt în centrul atenției partenerului și se simt neglijate, cele născute între 21 martie și 19 aprilie vor încerca alte persoane în 2022.

Gemeni

Femeile născute între 21 mai și 20 iunie vor dori să experimenteze noi aventuri dacă se plictisesc în anul 2022. Cu toate acestea, nu ar face-o cu oricine, ci cu cineva care simte o legătură intelectuală.

Citește și Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

Săgetător

Ceea ce ar putea duce la infidelitatea femeilor născute între 23 noiembrie și 20 decembrie este nevoia lor de libertate în 2022. Nu le place să se simtă atașate de lucruri, așa că vor dori să experimenteze mai multă dragoste înainte de a se stabili cu cineva.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel