Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Zodiile care îţi vor strica vacanţa sau mesele de sărbători. Semnul care reuşeste să îi împace
WhatsApp
Sărbătorile şi vacanţele sunt un prilej să ne adunăm cu toţi cei dragi, familie şi prieteni. Şi cu toţii avem acele cunoştinţe care reuşesc cumva să aducă drama la masă sau cu ei în bagajul de vacanţă. Iată semnele zodiacale cele mai predispuse să creeze probleme şi zodia care îi poate împăciui pe toţi în momente tensionate.
Horoscop 23 februarie. Fecioarele primesc o ofertă „periculoasă“, Capricornii stau pe un butoi cu pulbere: Previziuni complete

Zodiile care strică vacanţele sau mesele de sărbători


1. Berbecul (21 martie - 19 aprilie)

Cel mai probabil: Va spune o glumă nerușinată, dar hilară pe seama ta.

Berbecul este o mașină de jocuri cu idei originale. Odată ce combinația câștigătoare apare pe ecranul creierului lor (de multe ori sub formă de glumă), o debitează inteligent în semn de prietenie. Semnele de foc sunt orientate spre acțiune, nu spre consecințe. Așa că, în timp ce te îndrepți spre al treilea pahar la masă sau la terasă, Berbecul te sfătuiește să nu bei prea mult, ca atunci când ai vomitat cu grație pe scenă la absolvirea facultății sau amintindu-ţi de alte astfel de momente jenante. Sigur, umorul Berbecului ar putea să insulte, să umilească sau să înfurie, dar întruchipează fraza: "Dacă nu-ți place, poți pleca". Și credeți-ne, nu veți dori să plecați. 

2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cel mai probabil: Să se lanseze într-o dezbatere politică pătimașă.

Gânditorii existențiali ai zodiacului tind să meargă peste micile și nesemnificativele drame din jurul mesei de petrecere. În schimb, Vărsătorul le privește cum se desfășoară ca un observator detașat. Modul lor de operare obișnuit de sărbători sau la mesele cu prietenii este să inginerească un afișaj complex de lumini cu șiruri sau să se joace cu jocul pe care l-au primit recent cadou. Dar totul se schimbă atunci când convingerile puternic susținute de Vărsător sunt contestate. Când cineva spune o declarație politică neinformată în timpul mesei, Vărsătorii nu se pot abține să nu riposteze. Aceste semne de aer cerebral vor scoate toate faptele și cifrele în monologul lor lung și progresist. (Spunem monolog, deoarece nimeni altcineva nu ar îndrăzni să-i contrazică după ce le-a ascultat masterclass-ul în socio-economie). 

3. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cel mai probabil: Să-ți critice subtil hârtia de împachetat.

Să fie clar: Fecioarele au cele mai pure intenții. Semnele de pământ vor sosi mai devreme la ușa ta cu un buchet de flori și prăjituri de casă (sănătoase) în mână. Dar uneori pot merge prea departe în goana lor după perfecțiune. Știm cu toții că Fecioarele sunt planificatoare. Au o imagine clară a modului în care își imaginează că se vor desfășura evenimentele, cu puțin loc pentru abateri. Pentru marele ospăț de sărbători, ei își imaginează un decor de masă cald și primitor, arome îndrăznețe și conversații intrigante. Așa că, atunci când lucrurile merg chiar și ușor prost, Fecioara ar putea fi nevoită să o semnaleze: "Ai ales ceva cumpărat din magazin? E în regulă, dar dacă mi-ai fi spus, aș fi adus cu plăcere rețeta mea de casă". Fecioarele vor doar ca lucrurile să meargă bine, dar s-ar putea să creeze prea multe fricțiuni în acest sens.

Mediatorul

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cel mai probabil să: Taie tensiunea ca un cuțit.

Gemenii sunt semne de aer mutabile - și tot acest aer îi face să fie uşor plutitori în sens pozitiv. Aceste semne jucăușe aduc o lejeritate întâlnirilor tensionate sau certurilor aprinse în timpul festivităților de sărbători. Gemenii pot găsi un teren comun cu aproape oricine. Și cu planeta rapidă și comunicativă Mercur ca guvernator al lor, Gemenii își pot pune în valoare spiritul ascuțit și mintea rapidă aici. Verișoara ta este bombardată de întrebări legate de momentul în care va avea copii? Gemenii o pot elibera îndreptând atenția tuturor către ornamentul pictat manual din cealaltă parte a camerei (și o poveste amuzantă despre originile sale... chiar dacă este inventată). Acești creativi adoră să aducă laolaltă concepte, idei și oameni. Şi suntem recunoscători pentru abilitatea lor extraordinară de a ne distrage atenția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel