Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Topul celor mai amuzante semne din zodiac. Pe ce loc te regăseşti?
WhatsApp
Toată lumea are capacitatea de a fi amuzantă din când în când, dar cunoaștem cu toții oameni pentru care umorul pare să vină natural. Acești oameni iubitori de distracție adoră să fie centrul unei conversații bune, făcându-i pe toți cei din jur să zâmbească. La fel ca orice altă trăsătură de personalitate, capacitatea unei persoane de a fi amuzantă poate fi puternic legată de semnul său din zodiac. 
Horoscop. Compatibilitatea prieteniei. Cine este cel mai bun prieten al tău în funcţie de zodie

Unele semne sunt înțelepte în mod natural, în timp ce altele spun povești minunate. Indiferent de stilul tău, toată lumea este are un tip de umor, dar cu siguranță există unele semne care tind să primească gluma mai repede decât altele. Vezi clasamentul celor mai amuzante zodii. Pe ce loc te regăseşti?

 

Topul celor mai amuzante zodii

 

12. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Orice semn poate fi amuzant, dar Capricornii au tendința de a prefera să păstreze o față dreaptă decât să lase emoțiile lor (sau râsul) să se arate. În general, Capricornii pot fi ca ouăle tari, greu de spart, în special pentru cei care nu înţeleg simțul umorului lor specific, foarte uscat. Eliberați-vă puțin și nu vă fie frică să râdeţi puţin.

 

11. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii nu se află în partea de jos a listei pentru că nu sunt amuzanți, ci doar că preferă să se bucure de umorul altora decât să apară cu glume proprii. Vărsătorii pot avea tendința de a se apropia de alții la început, preferând să-și împărtășească umorul doar cu un grup restrâns, deoarece împărtășirea cu străinii îi face să se simtă expuși. Nu este nimic în neregulă dacă preferați să râdeți mai degrabă decât să faceţi glume, dar asigurați-vă că nu vă estompați propria lumină în acest proces.

 

10. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul este regele umorului auto-depreciat, care este hilar pentru persoanele care știu că nu înseamnă cu adevărat acest lucru, dar poate fi inconfortabil pentru cei care nu înţeleg gluma. Racii preferă, de asemenea, un umor contondent, la obiect. Asigurați-vă că faceți check-in cu cei din jur pentru a vedea dacă știu când glumiți și îi veți orbi cu spiritul dvs. în cel mai scurt timp.

 

9. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este cunoscut pentru că este discret și relaxat, la fel și simțul umorului lor. Nu vor fi persoana care își strigă gluma peste mulțime pentru a se asigura că toată lumea i-a auzit. Dar vor fi persoana care șoptește un comentariu hilar celui de lângă el, provocându-i într-un acces de râs (uneori nepotrivit). În timp ce o petrecere de chicoteli în doi este întotdeauna distractivă, nu vă fie teamă să împărtășiți umorul cu lumea și lăsați-i pe alții să glumească. Când vine vorba de râs, cu atât mai mult cu atât mai bine!

 

8. Pești (19 februarie - 20 martie)

Vă interesează o poveste lungă, dar hilară? Peștii sunt aici pentru a vă oferi un moment perfect! Peștii uneori își pot pierde publicul. Verificați întotdeauna cu cei din jur pentru a vă asigura că nu se uită la ceas.

 

7. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioara este Regina Sarcasmului zodiacului, iar simțul umorului lor uscat și depreciat. Ei sunt cei care vor putea indica rapid ironia în orice situație sau pot tăia tensiunea printr-o observaţie la obiect. Evident, acest tip de umor poate fi mai mult sau mai puțin apreciat în funcție de situație, dar atunci când funcționează, chiar funcționează.

 

6. Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii adoră conversațiile lungi și profunde, dar asta nu înseamnă că nu o pot condimenta cu puțin umor! Sigur, ar putea fi umor negru, dar umorul întunecat poate fi și amuzant, atunci când este manipulat corect. Acestea fiind spuse, Scorpionii trebuie să fie atenți să nu se îndepărteze pe teritoriul dureros sau ofensator cu glumele lor și să-și dea seama când au mers prea departe. Oferă-le prietenilor timp pentru a-ți „prinde” în sfârșit umorul și, odată ce o vor face, vor cădea pe podea râzând.

 

5. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt interpreți naturali care adoră să fie în centrul atenției și a fi amuzant îi ajută să facă exact acest lucru. Sunt acel prieten căruia îi place să spună o poveste scandaloasă, plină de exagerare pentru efectul comediei, și nu au nicio problemă în interpretarea tuturor părților, inclusiv voci. În cazul în care vor întâmpina probleme, atunci când dorința lor dea fi în lumina reflectoarelor îi face să ducă umorul peste bord, pe teritoriul spectaculos sau uneori jenant. Dar când sunt în mediul lor, Leii sunt cei mai amuzanți prieteni din jur.

 

4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii sunt cunoscuți pentru simțul umorului și nu sunt străini de a folosi mişcările pentru a se asigura că gluma lor ajunge la public. Lideri naturali, Berbecul va folosi adesea glume pentru a le aduce o atmosferă plăcută  colegilor și prietenilor. Berbecul iubește, de asemenea, umorul fizic, cu plimbări prostești, fețe amuzante. Pur și simplu nu o duceți prea departe și să nu vă faceți rău!

 

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți pentru darul lor de a face glume. Gemenii au, de asemenea, abilitatea rară de a-i amuza pe ceilalți şi au grijă să nu depăşească limite sau să fie ofensatori. În timp ce poveștile lungi pot să nu fie neapărat punctul lor forte (se plictisesc cu ușurință), un nativ Gemeni este întotdeauna disponibil pentru un comentariu sarcastic sau pentru o singură replică hilară care încapsulează perfect tot ce tocmai s-a întâmplat.

 

2. Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Balanța foarte prietenoasă este fluturele social al zodiacului, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că este și unul dintre cele mai amuzante semne. Balanțele se hrănesc cu energia altora, așa că, dacă zâmbești, zâmbesc. Înseamnă asta că uneori vor ajunge la extreme jenante pentru a se asigura că toți cei din jur se distrează bine? Da. De obicei funcționează și lasă întreaga petrecere în hohote? 

 

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Înțelepciunea și priceperea vin foarte ușor la Săgetător, făcându-i cel mai amuzant semn din zodiac. Arcașii sunt renumiți pentru că pot găsi umorul în orice situație și tind să fie acel prieten care te face să te rostogolești pe podea râzând la câteva secunde după ce intră pe ușă. Sunt persoanele perfecte pe care să le ai cu tine într-o criză, pentru că vor alege singurul lucru amuzant despre o situație îngrozitoare și îl folosesc pentru a te face să te simți mai bine. Sunt, de asemenea, povestitori fantastici, capabili să transforme o zi obișnuită într-o comedie. Practic, cu toții avem nevoie de cel puțin unul - sau mai mulți - Săgetători în grupul de prieteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel