Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Semnele zodiacale opuse. Care este opusul tău astrologic
WhatsApp
Fiecare semn al Zodiacului are un semn opus, dezvăluim care este al tău și dacă ai putea vreodată să legi prietenii cu nativii din acel semn.

Cum putem descrie semnele opuse? Imaginează-ţi un cerc cu 12 axe, la capătul fiecărei axe fiind câte un semn.

 

Semnele zodiacale opuse

 

În astrologie, ne place să vorbim despre semne sau axe opuse complementare. Acest lucru se datorează faptului că ambele semne pornesc de la aceeași premisă energetică, dar o exprimă în două moduri opuse și complementare.

Învățarea despre semnul opus este foarte interesantă, deoarece poate dezvălui ce lucruri sunt mai dificile pentru tine și ce poți învăța de la acea zodie opusă. În plus, vă spunem câteva detalii despre cum ar fi relația dvs. cu aceasta.

 

Care este opusul tău astrologic

 

Dacă nu aveți la îndemână o roată zodiacală, nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ușura viața, aici puteți citi care este semnul opus:

Berbec și Balanță

În timp ce Berbecul este impulsiv, energic, individualist și direct, Balanța iubește liniștea, vrea să se înțeleagă cu toată lumea și, prin urmare, cuvintele lor sunt întotdeauna amabile.

Ambele semne ar fi de acord să se înscrie pentru orice plan care vine cu prietenii și implică distracție. Berbecul ar trage după el Balanța cu energia sa debordantă și Balanta ar merge într-un ritm mai lent, ceea ce ar putea enerva uneori Berbecul. De asemenea, cuvintele directe ale Berbecului ar putea afecta sensibilitatea nativilor Balanţă. Însă Balanța poate media disputele în care se poate băga un berbec cu ceilalţi din jurul său. Indecizia Balanței se combină perfect cu fermitatea deciziilor Berbecului, atâta timp cât nativii balanţă nu se lasă purtați pur și simplu de val doar pentru că nu vor să fie singuri.

Taur și Scorpion

Taurii caută siguranță, confort şi sunt practici, fixați în ideile lor și foarte răbdători. Scorpionii au un stil de exprimare intens și magnetic, sunt profunzi, rezervaţi și intuitivi.

O relație de dragoste între aceste două semne ar putea fi destul de întunecată, deoarece ambele sunt semne posesive și geloase. De asemenea, nu va fi ușor să se ajungă la acorduri din cauza încăpățânării Taurului și a refuzului Scorpionului de a primi sfaturi de la oricine. Nivelul de profunzime psihică la care poate ajunge Scorpionul va fi departe de ceea ce Taurul poate înțelege. În patul lor însă, cearșafurile ar putea fi fierbinţi.

Gemeni și Săgetător

Gemenii sunt curioși și vor să știe despre toate, le place să se mute dintr-un loc în altul pentru a păstra legătura cu cei dragi, sunt adaptabili și agili psihic. Săgetătorul merge peste limită atunci când sunt interesați de un subiect şi îl învață până la excelență, dacă este posibil. Adoră călătoriile pe distanţe mari, sunt detașați și au o intuiție puternică.

Puneți un nativ Gemeni și un Săgetător într-o ceartă și conversația poate dura ore întregi. Săgetătorul va persista în a oferi o mie de argumente cu privire la motivele pentru care au dreptate, iar Gemenii îi vor pune întrebări din alte perspective. În timp ce semnul Gemenilor ar dori să joace șah, semnul centaurului va sugera drumeții în pădure. Amândoi sunt neliniștiți și de aceea ar putea fi cei mai buni prieteni pentru a vorbi despre orice subiect sau pentru a călători împreună.

Rac și Capricorn

Racul iubește căldura casei și a celor dragi, este afectuos, sensibil, protector față de familia lor și foarte emoțional. Capricornii par a fi exact opusul: iubitor de muncă, metodic, serios, foarte planificator și deloc visător.

Cu toate acestea, au multe lucruri în comun, așa că ar face un duo grozav ca un cuplu tradițional sau conservator. În timp ce unul are grijă de casă și familie, celălalt lucrează din greu pentru a-și atinge obiectivele carierei și pentru a asigura totul pentru cei dragi. Racii ar scoate la iveală latura mai iubitoare a Capricornilor, în timp ce Capricornii ar ajuta Racii să vadă lucrurile dintr-un punct de vedere mai rațional. Desigur, semnul Capricorn trebuie să fie foarte atent cu cuvintele lor atunci când se ceartă cu Racul, deoarece sunt extrem de înţepători și ar putea face multe daune emoționale.

Leul și Vărsătorul

Leul este un lider născut, cu inimă mare, loial, entuziast și plin de stimă de sine. Vărsătorul, în schimb, este idealist, iubește libertatea (în toate domeniile), foarte sociabil și un gânditor revoluționar.

Cu toate acestea, ambele ar fi un tandem perfect care înființează o companie inovatoare, deoarece au imaginație, creativitate, avangardă și simțul organizării. Bineînțeles, ar trebui să-și lase deoparte ego-ul și încăpățânarea, altfel afacerea ar merge repede pe scurgere. În afara afacerilor, se vor înțelege foarte bine dacă Leul acceptă extravaganțele Vărsătorului, iar Vărsătorul acceptă etalarea ocazională a Leului privind posesiunile lor.

Fecioară și Pești

Fecioarele sunt critice, practice, analitice, planificatoare, perfecționiste și altruiste, în timp ce Peștii se mișcă într-o sferă diferită, deoarece sunt intuitivi, extrem de sensibili și visători raționali. Se poate părea că nu au nimic care să le unească, dar au: dorința lor de a-i ajuta pe ceilalți.

Ar fi parteneri perfecti în domeniul medical și în îngrijirea persoanelor care au nevoie de ajutor. Aceștia s-ar putea ajuta reciproc să își abordeze problemele, deoarece sunt două perspective opuse care pot aduce un nou punct de vedere unul altuia. Probabil că nu vor avea niciodată un argument puternic pentru că știu să se pună în locul celuilalt. Dacă există vreun reproș între ele, ar putea fi pentru că poate Fecioara este prea rece în cuvintele sale față de Peşti sau pentru că Peștii se rătăcesc cu privire la chestiuni spirituale într-un mod atât de abstract încât semnul Fecioarei nu înțelege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel