Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț
WhatsApp
După cum știm, 2021 a fost un an haotic, totuși, anul 2022 va aduce schimbări majore în viața amoroasă a diferitelor persoane. 
Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț

Conform zodiacului, există câteva cupluri care în acest an 2022 nu au prea multă compatibilitate și, prin urmare, se vor găsi în pragul despărțirii sau al divorțului.

Citește și Horoscop. Când o să ai ghinion și când va fi ziua norocoasă în anul 2022, în funcție de zodie

 

Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022

 

Taur și Săgetător

Această pereche este cunoscută pentru compatibilitatea sexuală uimitoare. Cu toate acestea, Săgetătorul nu este foarte sentimental, iar pentru Taur dragostea este ceva spiritual și mult mai romantic decât pentru un Săgetător. Această situație va ajunge în anul 2022 la momente deloc confortabile care conduc la ruptură. 

Cele menționate mai sus fac ca legătura care îi unește să fie pe punctul de a se rupe în 2022. Oricare dintre cei doi are un temperament pe care nu-l poate controla, iar acesta poate deveni abuziv.

Gemeni și Rac

Acest cuplu, dintr-un motiv oarecare, a fost împreună de o perioadă considerabilă, totuși aceste semne nu au prea multe sau nimic în comun, în ciuda faptului că sunt semne vecine.

În timp ce Gemenii sunt un semn care trece linia onestității cu brutalitate, Racul este un semn mult mai sensibil, așa că, deși sunt profund îndrăgostiți, despărțirea ar putea fi iminentă din cauza lipsei de compatibilitate în anul 2022.

Citește și Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

Balanța și Scorpionul 

Dacă ești căsătorit sau te întâlnești cu o Balanță sau Scorpion, este foarte probabil ca partenerul tău să te abandoneze în 2022. Asta, pentru că, în ciuda faptului că sunt semne care fac primul pas pentru a începe o relație cu altcineva, ei sunt și primii care spun la revedere când lucrurile devin grele.

Și, deși atracția fizică este aproape palpabilă, nu este totul pentru a susține un partener, cu atât mai puțin o căsnicie.

Leul și Capricornul

Ambele semne se remarcă pentru că sunt puternice și mai presus de toate flămânde de succes și bani, fiind chiar o prioritate înainte de orice.

Aceste semne se caracterizează prin a fi ambițioase și muncitoare, pe lângă faptul că au banii ca prioritate, așa că la început cineva ca acesta poate fi destul de atractiv, dar pe măsură ce relația avansează, se poate transforma în competiție și ajung la divorț sau despărțire. Potrivit horoscopului, anul 2022 va fi unul final pentru relația lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel