Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cum sunt șefii în funcție de zodie: Leii au mari calități de conducere, iar Scorpionii sunt vicleni și manipulatori
WhatsApp
Care semn zodiacal este cel mai bun lider? Răspunsul este în cea mai mare parte subiectiv, deoarece există mai multe stiluri de conducere, iar unele stiluri sunt mai potrivite decât altele în scopuri diferite. Puteți găsi lideri mondiali excelenți ai tuturor semnelor zodiacale, așa că iată o privire asupra tipului de conducere pe care îl afișează fiecare semn.
Horoscop. Cum sunt șefii în funcție de zodie: Leii au mari calități de conducere, iar Scorpionii sunt vicleni și manipulatori

Berbec

Liderul Berbec este îndrăzneț, curajos, onest și corect. Cel mai bun atu poate fi abilitatea de a inspira pe alții să ia măsuri. Ei conduc prin exemplu și practică. Încrederea lor enormă și credința în ei înșiși le permit să își asume riscuri pe care alții nu îndrăznesc să le asume. Liderii Berbec au energia, entuziasmul și naivitatea pentru a face față problemelor mari și a începe inițiative îndrăznețe. Berbecul știe să profite de moment și să valorifice oportunitățile, ceea ce reprezintă o calitate valoroasă în leadership.

Lideri celebri din Berbec: Thomas Jefferson

Taur

Liderul Taur este necondiționat și ferm în credințele sale. Odată ce vă decideți asupra unui curs de acțiune, poate fi foarte dificil să vă răzgândiți. Se angajează în scopul sau viziunea sa și îi pot inspira pe alții să-i sprijine pe măsură ce fructele muncii lor încep să se materializeze. Liderii Taur sunt răbdători și pot lucra neobosit pentru a-și atinge obiectivele. Puțini alții se pot potrivi cu etica sa de lucru și cu concentrarea persistentă pe termen lung. De-a lungul timpului, Taurul poate construi încet, dar sigur, companii de succes și poate realiza lucruri extraordinare și frumoase.

Lideri celebri din Taur: Ulysses S. Grant, Malcolm X, Tony Blair și Mark Zuckerberg

Gemeni

Adesea personalitatea și farmecul Gemenilor sunt cele care îi cuceresc pe oameni. Ei se poziționează ca un lider care este pentru oameni și poate părea ireverențial și egoist. Liderii Gemeni pot fi foarte inteligenți, chiar străluciți, dar au tendința de a fi foarte polarizanți. Acest lucru se datorează parțial faptului că au tendința de a se răzgândi sau de a nu urma ceea ce spun. Liderii Gemeni sunt adesea ciudați și amuzanți, iar personalitățile lor iau o parte din seriozitate din a fi lider.

Lideri celebri ai Gemenilor: Donald Trump, John F. Kennedy, Muammar Gaddafi, George HW Bush

Rac

Ca lider, Racului îi pasă de componenții săi ca și cum ar fi o familie extinsă. Racii pot fi lideri foarte puternici și hotărâți, care pot fi atât iubitori, cât și duri atunci când este nevoie. Ei demonstrează rezistență remarcabilă și spirit de luptă în fața adversității. Racii pot fi acționari și protectori ai valorilor și cauzelor în care cred. Ca lideri, Racii pot fi foarte harnici și tenaci în căutarea ambiției lor și mulți posedă instincte excelente de succes.

Lideri de Rac celebri: Nelson Mandela, Iulius Caesar, Angela Merkel, Elon Musk

Leu

Leii sunt liderul stereotip al celor 12 semne ale zodiacului. Acest lucru se datorează faptului că Leul este un semn zodiacal foarte mândru, demn și binevoitor. Leii au mari calități de conducere. Deși ego-urile lor sunt mari, ele sunt, de asemenea, foarte sensibile și pline de compasiune față de persoanele vulnerabile și mai puțin norocoase din lume. Se știe că sunt șefi și egoiști, dar îi compensează mai mult decât mărimea inimii și natura lor magnanimă.

Lideri celebri Leu: Barack Obama, Fidel Castro, Haile Selassie, Napoleon Bonaparte, Bill Clinton

Fecioară

Liderii Fecioară sunt inteligenți, ordonați și foarte rezonabili. Sunt mai modești și conștienți de sine decât alte tipuri de lideri, dar pot fi și mai critici. Ei tind să creadă că știu mai bine și pot fi foarte încăpățânați și tăioși în forța convingerilor lor. Fecioarele pot fi predispuse la micromanagement și prea preocupate de detalii. Când nu sunt de acord sau nu le place de cineva sau ceva, liderii Fecioarei cu greu vor rezista. Ei încearcă să remedieze și să îmbunătățească lucrurile la standardele lor exigente.

Lideri celebri ai Fecioarei: Jack Ma, Lyndon B. Johnson și John McCain

 

 

 

Balanță

Liderul Balanței este de obicei foarte apreciat și popular. Sunt susținătorii curtoaziei și decorului în modul în care îi tratează pe ceilalți. Balanța este adesea atrasă de interesele umane și își asumă cauze care se învârt în jurul atenuării suferinței și sărăciei lumii. Urăsc violența și constrângerea și, prin urmare, ca lideri, știu să-și convingă și să-și motiveze adepții. Aceștia promovează discuțiile și feedback-ul și se bucură de ocazia de a învăța și inspira pe ceilalți să lucreze împreună în serviciul construirii a ceva semnificativ și frumos.

Lideri celebri în Balanță: Mahatma Gandhi, Dwight D. Eisenhower

Scorpion

Liderii Scorpionului emană forță și duritate mentală. Au magnetism brut și pot fi foarte vicleni și manipulatori pentru a-și atinge scopurile. Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, profund inspirați și pot încuraja pe alții cu pasiunea și intensitatea lor. Liderii Scorpionului pot fi foarte extremi. Au un impuls interior de a evolua și de a se transforma. Ei câștigă respectul adepților lor prin realizările lor, determinarea și tenacitatea caracterului lor.

Lideri celebri Scorpioni: Bill Gates, Theodore Roosevelt, P. Diddy, James A. Garfield

Săgetător

Este probabil ca liderii Săgetător să fie progresivi și expansivi în perspectiva lor. Sunt optimiști și, în calitate de lideri, pot fi foarte buni în a-i încuraja pe ceilalți atunci când sunt demoralizați sau își pierd speranța. Săgetătorul folosește abilitățile de umor și cuvinte pentru a-i motiva și a-i liniști pe ceilalți. Au o puternică îndoială filozofică și poetică și vor promova invariabil valori care să le susțină dragostea pentru libertate, dreptate și prosperitate.

Lideri celebri din Săgetător: Winston Churchill, Papa Francisc, Iosif Stalin

Capricorn

Liderii Capricorn sunt extrem de admirabili pentru puterea și competența lor. Au o prezență favorabilă care îi asigură pe ceilalți de capacitatea lor de a prelua conducerea. Capricornii tind să aibă o judecată bună și un temperament serios. Oamenii tind să-i respecte și să-i ia în serios. Liderul Capricorn este de neegalat în etica sa de muncă și va pune mai multe ore decât oricine altcineva pentru a-și atinge obiectivele. Ei transmit un comportament foarte matur și responsabil care îi inspiră pe ceilalți să aibă încredere în ei în mod natural ca autoritate sau lider.

Lideri celebri din Capricorn: Martin Luther King Jr., Jeff Bezos, LeBron James

Vărsător

Liderul Vărsător este foarte idealist și vizionar. Acesta se concentrează asupra viitorului și are idei puternice despre modul în care ar trebui configurat. Stilul dvs. de conducere poate fi mai informal și mai umanist. Vor să facă lumea mai bună pentru toată lumea, în special pentru cei mai vulnerabili și nefericiți membri ai societății. Au un spirit revoluționar și sunt dispuși să spargă barierele și să provoace puterile existente pentru a apăra ceea ce cred că este drept.

Lideri celebri în Vărsător: Abraham Lincoln, Franklin Delano Roosevelt, Douglas MacArthur, Huey P. Newton

Pești

Liderul Pești poate fi un fel de guru pentru adepții săi. Au idealuri înalte și încearcă să-i inspire pe alții să creadă în visele lor și în ei înșiși. Liderul Pești are o viziune puternică și se străduiește să-și modeleze realitatea în consecință. Pentru ei, linia de demarcație între lumea reală și fantezie nu este atât de clară. Pot fi motivați și ridicați excelenți ai spiritului uman, deoarece au o imaginație excelentă și pot vedea potențialul și frumusețea la aproape orice.

Lideri celebri Pești: George Washington, Steve Jobs, Grover Cleveland, Joel Osteen

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel