Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cele trei zodii cu "al şaselea simţ". Nimic nu le scapă
WhatsApp
Care sunt cele mai intuitive semne ale zodiacului? Ce face a intuiţia lor să fie atât de ascuţită şi să vadă totul cu un "al treilea ochi"? 
horoscop intuitie semne

Citeşte şi: Horoscop aprilie 2021. Berbeci, bucuraţi-vă cât durează! Previziuni despre dragoste şi bani

Cele mai intuitive 3 zodii 

 

1. Rac 

Nativii Rac sunt oameni de casă cărora le plac lucrurile confortabile și familiare. Deci, atunci când există chiar și cea mai mică schimbare de comportament, Racul observă. Poate fi în modurile subtile precum felul în care îl atingi sau în felul în care ai spus „Bună”, fără a face contact vizual.

Indiferent cât de mare sau mică este schimbarea, mai bine credeți că un Rac intuitiv a preluat deja acest semnal - chiar dacă nu ați rostit niciodată un cuvânt. Ai avut o zi proastă? Te temi de un apel telefonic? Racul poate citi scrisul de pe perete la fel de limpede ca ziua. Un lucru bun, totuși, deoarece Racul este, de asemenea, cel mai bun semn căruia să îţi spui problemele emoționale - pot relaționa cu ușurință și sunt mai mult decât dispuși să te lase să-ți uşurezi inima.

 2. Pești

Cunoscuți pentru puterile lor empatice, schimbările energiei atmosferice nu trec de acest semn al apei. Indiferent dacă sunteți obsedat în secret de acea greșeală pe care ați făcut-o la locul de muncă sau nu aţi trecut peste o anumită discuţie, Peștii îşi dau imediat seama că ceva nu este în regulă înaintea celorlalţi. Acest semn al apei este, de asemenea, condus de Neptun, planeta fanteziei, așa că nu este o surpriză când - în bine sau în rău - visează la ceva cu mult înainte să se întâmple. Preiau addesea energia din jurul lor.

3. Scorpion

Deși este cunoscut ca fiind secretos și misterios în legătură cu propria lor viață, Scorpionul este priceput în adulmecarea celor mai adânci și întunecate secrete ale tuturor celorlalți. Intuiția Scorpionului se referă mai mult la vibrații, așa că de multe ori pot simți probleme înainte de a apărea. Gândește-te mult înainte de a-i spune prietenului tău Scorpion că te-ai împăcat cu iubitul tău din nou, din nou. S-ar putea să dezvăluie câteva adevăruri profunde pe care încă nu ești pregătit să le auzi. Și nici măcar nu vă deranjați să mințiți un Scorpion, sunt în mod natural curioși, așa că e de ajuns o dată să reţineţi o informaţie și sunteți imediat persona non grata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel