Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cele mai indiferente și reci zodii. Gemenii îți vor spune lucruri dureroase, iar Taur va răni iremediabil pe cei dragi
WhatsApp
Horoscop: aceste semne zodiacale sunt cele mai indiferente și reci ca zăpada. Răceala unei persoane se referă la indiferență, lipsă de empatie și intoleranță față de acele caracteristici care ne fac oameni. StiriDiaspora.ro vă oferă lista celor mai indiferente și reci semne zodiacale.
Horoscop. Cele mai indiferente și reci zodii. Gemenii îți vor spune lucruri dureroase, iar Taur va răni iremediabil pe cei dragi

Când adjectivul „rece” este folosit pentru a descrie o persoană, ne referim la o persoană insensibilă, intolerantă sau indiferentă la problemele și emoțiile celorlalți. Astrologia poate influența personalitatea ta, mai rece sau mai caldă. Iar pentru semnele zodiacale mai reci sunt mulți factori care le-au determinat să acționeze astfel.

Vezi și Horoscop. Cele mai periculoase zodii, după un studiu FBI: Nativii acestui semn sunt psihopați și instabili mental

 

Ce semne zodiacale sunt cele mai necruțătoare?

 

Se spune că semnele zodiacale precum Săgetător, Vărsător, Fecioară și Taur sunt cele mai reci datorită modului în care se exprimă. Poate fi o măsură defensivă pentru a evita să fie răniți, este posibil ca aceștia să fi crescut într-o familie lipsită de iubire sau să se simtă inconfortabil exprimându-și sentimentele pentru că îi face să se simtă vulnerabili.

Dacă ai primit vreodată „privirea de moarte” a unei persoane reci, știi cât de "confortabil" se simte când le trântesc ușa în față altor oameni. Nu le pasă de treburile, problemele și emoțiile altora.

De fapt, dacă insiști să-ți împărtășești sentimentele, ei se înfurie și se deconectează de tine. Dacă sunteți în căutarea simpatiei, nu o căutați de la o persoană rece!

Citește și Horoscop. Cele mai perfide zodii: Scorpion atacă din spate, iar Săgetător calcă pe suflete

De cele mai multe ori, răceala este doar un mecanism de apărare. Nu vrei ca oamenii să se apropie prea mult sau să profite de tine, așa că ridici un zid de răceală pentru a ține distanța.

Când ești rece, este dificil să ai relații apropiate. Dar, când ești eficient în a-ți ține oamenii departe de viața ta, te trezești singur.

 

Acestea sunt cele mai reci semne zodiacale, potrivit astrologiei

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

De ce sunt Racii atât de reci? S-ar putea să vă întrebați cum cineva născut sub semnul Rac poate fi considerat în acest fel atunci când se știe că este atât de iubitor și de sensibil. Cu toate acestea, emoțiile sunt cele care te pot aduce la „gradul zero”.

Dacă au mai fost răniți sau dacă cineva i-a trădat în vreun fel, pot deveni foarte indiferenți. Se vor comporta ca și cum persoana care a trecut linia roșie ar fi murit pentru ei și, odată ce te-au pus în câmpurile lor emoționale de indiferență, nu mai există întoarcere. Ei țin ranchiună, țin scorul și se vor asigura că inamicul lor plătește pentru orice obrăznicie pe care a comis-o.

De asemenea, dacă ai fost în „cercul de încredere” al Racului și ai fost alungat, te simți și mai rece. Asta pentru că știi cât de caldă și confortabilă poate fi compania unui Rac.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii refuză să-și lase emoțiile să-i copleșească, așa că, dacă pot, ar prefera să pară reci decât să arate ca cineva care este purtat și controlat de sentimentele lor.

Deoarece Capricornii cred că a avea imaginea potrivită este cheia succesului, ei se asigură că imaginea lor este cea corectă. Ei tind să creadă că a fi prea sentimental sau învăluit în trecut te poate face să arăți slab și să inspire milă în modul în care se prezintă altor oameni.

De ce sunt Capricornii atât de reci? Ei bine, pentru că preferă să fie văzuți ca practici, logici și controlați. Unii Capricorni sunt chiar destul de capabili să folosească alți oameni în beneficiul lor, chiar dacă are un efect negativ asupra celeilalte persoane.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De ce sunt atât de reci Vărsătorii? Totul are de-a face cu Vărsătorii care vor să-și controleze emoțiile și și-ar dori ca și alți oameni să facă asta.

Vărsătorii nu vor să-și irosească mintea ajutând pe cineva cu o problemă emoțională dacă o pot ajuta. Ei nu sunt cei la care ar trebui să apelezi atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Cu siguranță sunt reci și distanți.

Dacă ai făcut o greșeală, este responsabilitatea ta și trebuie să-ți asumi responsabilitatea și consecințele. Vărsătorul va avea foarte puțină simpatie pentru tine. În plus, te va face să te simți patetic și nu vei simți compasiune de la ei.

Vezi și Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Sunt momente în care Fecioara crede cu adevărat că este cea mai inteligentă persoană din cameră (și din lume) și că ceilalți nu sunt pe jumătate la fel de strălucitori ca ei. Fecioarelor le place să învețe și să arate ceea ce au învățat. 

Dar de ce sunt Fecioarele atât de reci? Pentru că sunt atât de concentrate pe ceea ce se întâmplă în capul lor, uneori pot ignora ceea ce se întâmplă în inima lor.

Pot părea prea deștepți pentru binele lor, reci și insensibili. Ei tind să atingă perfecțiunea și acest lucru îi face să aibă puțină răbdare cu defectele, greșelile și lucrurile care ne fac oameni. Fecioarele nu sunt în mod deliberat reci. S-ar putea să nu fie conștienți de modul în care se comportă cu oamenii.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nativii Gemeni pot fi imprevizibili - într-un moment sunt calzi și primitori, în următorul sunt reci, distanți și neprietenoși. 

Dar de ce sunt atât de reci Gemenii? Dacă răniți un nativ Gemeni sau pe cineva pe care ei îl iubesc, va fi ca și cum cineva își scade în mod deliberat termostatul personal la nivelul de îngheț și te va anunța cât de supărat este. Nu le va păsa dacă aveți o scuză bună pentru ceea ce ați făcut. Își vor ignora complet sentimentele și se vor închide când vei încerca să vorbești cu ei.

Din moment ce Gemenii sunt atât de inteligenți, atunci când îți anunță furia lor, îți vor spune lucruri atât de dureroase, înfricoșătoare și adevărate despre tine, încât vei dori doar să scapi de ei pentru totdeauna, deoarece nu insultă cu prostia, ci în acele momente afli din ceea ce au crezut mereu Gemenii. Și vor avea dreptate.

Este mult mai bine să așteptați până când se simt mai prietenoși pentru a merge la ei și a le cere iertare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În general, Taurul iubește frumusețea și compania bună. El se bucură profund de vremurile bune și de plăcerile lumești. Cu toate acestea, au o particularitate: sunt absurd de încăpățânați și tocmai în acest moment se manifestă răceala.

Va fi suficient să se dezlănuție dacă nu sunteți de acord cu ei. În momentul în care încetezi să fii complet de acord cu ceea ce vrea Taurul, se aprinde un comutator pentru ca toată armonia, frumusețea și plăcerile să meargă în iad. Taurul este atât de încăpățânat încât va folosi toate resursele pentru a ajunge să-ți îndoiască voința și asta înseamnă că Taurii nu se deranjează să te prostească, să te umilească sau să te rănească. Vor să audă doar o singură frază: „ai avut dreptate”.

Fii atent cu asta, Taur. Pentru că pe termen lung ai ajuns să regreți că i-ai rănit iremediabil pe cei dragi. Și nu este deloc ciudat că Taurul, dacă nu își corectează greșeala, ajunge complet singur și să se simtă trădat, când de fapt el a făcut totul pentru a-i înstrăina pe cei care l-au iubit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel