Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Cei CINCI maeștri manipulatori din zodiac. Cum să eviţi să le cazi în plasă
WhatsApp
A face pe cineva să facă ceva intenționat, deşi nu îşi doreşte, este o artă. Dar știați că anumite semne zodiacale persuasive au abilitatea de a convinge pe oricine să facă orice? Oamenii născuți sub aceste semne zodiacale sunt maeștri manipulatori și nu doar te conving, ci te fac să simți că tu ai venit cu ideea! Ei stăpânesc manipularea și victimele lor nici măcar nu realizează pentru mult timp. Bazat pe știința semnelor zodiacale, unele semne sunt excepționale în a-i convinge pe alții să facă ceea ce doresc și este posibil să doriți să vă feriţi sau să ştiţi despre ele, să nu fiți manipulați și voi. Deci, cine sunt cele mai manipulatoare semne zodiacale?
Horoscop. Cei CINCI maeștri manipulatori din zodiac. Cum să eviţi să le cazi în plasă (sursa foto: pexels)

Cele mai manipulatoare semne zodiacale

 

Dacă ați locuit suficient de mult pe această planetă și nu ați fost încă manipulat de cineva, atunci considerați-vă norocos. Foarte puțini oameni nu au fost jucați de cineva pe degete sau nu au fost niciodată victima manipulării. Conform zodiacului, există câteva semne experte în manipulare.

Cu toții avem tendința de a manipula oamenii în mod conștient sau inconștient în situații sociale, deoarece este o abilitate de supraviețuire pe care am dezvoltat-o ​​de-a lungul timpului pentru a ne acoperi defectele și a modela lucrurile și situațiile în beneficiul nostru. Nu înseamnă că suntem cu toții o grămadă de mincinoși patologici. Dar disponibilitatea noastră de a manipula oameni și situațiile variază de la o persoană la alta. Pentru unii dintre noi, este o tactică subtilă pe care o folosim doar atunci când avem nevoie, în timp ce pentru alții este natural. 

Dar când vine vorba de persoanele manipulatoare în situații sociale, cum putem ști care dintre ele sunt mai predispuse să joace jocuri mintale cu noi decât restul? Ei bine, dacă crezi în semnele zodiacale, există 5 tipuri de oameni care sunt maeștri manipulatori. Nu înseamnă că nu ar trebui să aveți încredere în oamenii pe care îi cunoașteți din aceste semne zodiacale, dar ar trebui să vă păstrați ochii și instinctele în alertă când interacționați cu ei.

 

1. Scorpion - Jocul vinovăţiei

Scorpionii au o calitate remarcabilă de conducere, o personalitate convingătoare și un talent pentru a acorda o atenție deosebită detaliilor. Dar, de asemenea, tind să fie secretoşi, tind să găsească un motiv să nu aibă încredere în tine și să devină geloşi foarte ușor. Această combinație a trăsăturilor lor puternice de personalitate îi face să fie un mare manipulator. Dacă găsesc un motiv să vă învinovățească, o fac cu atâta convingere, încât până să realizaţi, vă veți tot întreba cu ce ați greșit în primul rând.

 

2. Rac - Manipulatorul protector

Racii sunt profund intuitivi, dar atunci când intuițiile lor ajung într-o direcție greșită, devine o lucrare a imaginației lor. Când au o intuiție negativă sau amenințătoare față de tine, un Rac își transformă partea manipulatoare ca o modalitate de a se proteja pe ei înșiși sau pe cei dragi.

 

3. Gemeni - Cel mai manipulator semn

Nativii Gemeni sunt sufletul petrecerilor și se știe că sunt extrem de atenți. Dar sunt și extrem de nehotărâți. Aceste trei calități fac o combinație mortală. Pentru a menține reputația de persoană socială, ei tind să-și acopere indecizia pretinzând că sunt încrezători în deciziile lor. Balonul acesta se sparge mai devreme sau mai târziu, deoarece sunt, de asemenea, oameni gânditori și atunci când meditează asupra deciziilor lor, găsesc greșeli în acestea. Acest lucru îi împinge să  arate partea manipulatoare, aruncând vina pe ceilalți ca reacție la regretele lor. Sunt una dintre cele mai manipulatoare semne zodiacale.

 

4. Pești - Joacă rolul de 'om bun'

Peştii sunt, în general, persoane foarte altruişti. Acest lucru te face să te întrebi cum pot fi manipulatori, nu? Ei bine, pentru că, deși sunt dispuși să ajute oamenii cu altruism de cele mai multe ori, sunt și ei oameni și nici o ființă umană de pe această planetă nu poate fi 100% altruistă tot timpul, dacă nu pot câștiga nimic din asta. Așadar, uneori ajung să joace cartea de „persoană bună” pentru a manipula  oameni în beneficiul lor.

 

5. Leu - Manipulatorii inteligenți

Care semn zodiacal este un manipulator iscusit? Ei bine, Leul este sigur. Leul este pasional și îi place să acorde atenţie situațiilor care îl privesc. Nimeni nu poate controla toate situațiile sociale fără a fi manipulator, nu? Dar lucrul bun la nativii Leu este că sunt, de asemenea, direcţi atunci când vine vorba de a-şi asuma ceea ce au făcut. De exemplu, ei îți vor spune pe față că vor același lucru pe care îl ai şi tu și vor să-l obțină ei înșiși în loc să-ți dea o șansă.

Leii, care sunt extrem de inteligenți, pot folosi vălul onestității în beneficiul lor, manipulându-vă și, deoarece sunt direcţi cu privire la dorința lor, nici nu vă daţi seama că sunteţi jucat. Sunt cele mai inteligente zodii manipulatoare.

La fel ca restul semnelor zodiacale, aceste cinci au defectele lor. Nu le face rele, dar ar trebui să fiţi atent înainte de a le crede poveștile. În definitiv, ei sunt maeștrii manipulatori în zodiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel