Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Guvernatorul BNR NU merge la întâlnirea cu senatorul Zamfir din Parlament!
WhatsApp
BNR nu va participa la discuția din Comisia Economică din Senat, a declarat purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

„BNR este deschisă la dialog, la clarificarea chestiunuilor în discuție bineînțeles și în Parlament și consider că se poate găsi un cadru mai adecvat acestei întâlniri decât cel creat de dl. Zamfir, care să nu plece de la un șir de fake news-uri lansate fără probe”, a spus Suciu.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir continuă războiul cu guvernatorul Mugur Isărescu, pe care l-a chemat, pe 29 ianuarie, la audieri în Comisia economică a Senatului pentru a da explicații despre calcularea indicelui ROBOR.

Senatorul Florin Cîțu consideră că invitația lansată de Daniel Zamfir guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, nu respectă Regulamentul Senatului. "Domnule guvernator Mugur Isărescu, eu senatorul Florin Cîțu, membru în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a Senatului, vă anunț că invitația pe care v-o face domnul inginer Zamfir, specialist ocazional în finanțe și bănci, pe la toate televiziunile pe unde se duce, nu este oficială pentru că nu respectă regulamentul Senatului. Nu toate ideile domnului inginer Zamfir se materializează automat în demeresuri oficiale. Doar cele care sunt propuse spre aprobare membrilor comisiei și apoi votate de membrii comisiei", a transmis Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel