Acest aperitiv cu roșii este o garnitură rapidă și ușoară pentru friptură. Nu este necesar să-l gătești cu câteva zile înainte: doar lasă aperitivul în frigider câteva ore pentru ca aromele ingredientelor să se amestece. Datorită acestui fapt, legumele nu își pierd culoarea și rămân crocante.
Supă de pui cu ulei picant de usturoi, perfectă pentru zilele reci de iarnă
Aperitivul picant de roșii și morcovi în stil georgian este simplu și răcoritor și are o mulțime de arome! Coriandrul și condimentele sunt responsabilitate pentru bogăția și farmecul georgian.
Ingrediente:
roșii - 1 kg,
ardei roșu bulgăresc - 2 bucăți,
morcovi - 1 bucată,
usturoi - 5 căței,
sare și piper - după gust,
coriandru - o legătură.
Spală și usucă legumele și coriandru. Se curăță ardeiul din miez și se taie în bucăți. Tăiați roșiile în 4 părți și puneți-le într-un bol. Curățați usturoiul și morcovii.
Supă de pui cu ulei picant de usturoi, perfectă pentru zilele reci de iarnă
Se macină piperul și usturoiul într-un blender. Morcovii se dau prin răzătoare. Toacă coriandru. Combină ingredientele pregătite, adaugă sarea și piperu și amestecă bine.
Coriandrul poate fi înlocuit cu mărar sau pătrunjel. De asemenea, poți adaugă boia de ardei.
Medalioane de porc în sos cremos și delicios de piper, o mâncare perfectă pentru o cină cu prietenii
Se toarnă sosul rezultat peste roșii și se amestecă bine. Se da la frigider pentru 6-8 ore. Se ornează cu frunze de coriandru înainte de servire.
-----------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News