Ingrediente pentru aluat:
1¼ cană de făină
2 lingurițe de praf de copt
¼ de linguriță de sare
¼ de cană de lapte la temperatura camerei
¼ de cană de iaurt simplu la temperatura camerei
¼ de cană de zahăr
3 linguri de unt topit
Pentru decor:
2/3 cană de zahăr
1-2 lingurițe de scorțișoară pudră
Pentru umplutură:
crema preferată.
Amestecați zahărul și scorțișoara, pe care le veți folosi pentru a presăra gogoșile. Să trecem acum la aluat. Într-un bol, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Vedeți și: Cozonac estonian Kringel cu aromă de scorțișoară. Rețeta unui desert pentru mesele de sărbătoare
Într-un alt bol, combinați laptele, iaurtul, zahărul și untul topit. Ulterior, ambele compoziții trebuie mixate împreună, până veți obține un amestec omogen.
Puteți prepara și. Colomba cu scorțișoară și migdale. Rețeta cozonacului tradițional italian de Paște. Trucul cofetarilor pentru un aluat pufos și aromat
Într-o tigaie încingem puțin ulei vegetal. Cu o lingură, luăm câte puțin aluat, pe care îl scufundăm în uleiul încins. Gogoșile trebui să se prăjească până vor avea un aspect auriu, dar nu uitați să le întoarceți pe toate părțile.
Vă sugerăm și: Prăjitura Snickers, făcută în casă. Rețeta unui super desert cu nucă și caramel
Așezam gogoșile pe o farfurie, acoperită cu hârtie absorbantă, ca să se elimine excesul de ulei. Acum putem rostogoli fiecare gogoașă prin amestecul de zahăr și scorțișoară măcinată.
Pregătim crema instant și folosim o seringă de patiserie pentru a umple gogoșile. Snickerdoodle Poppers sunt gata !! Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News