Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali, după blocarea candidaturii Dianei Șoșoacă: „Mă înclin în fața lor. Nu vorbesc de ea, că e obraznică”
WhatsApp
Gigi Becali a comparat-o pe Diana Șoșoacă cu „fratele puțin nebun care ne face de râs”, după excluziunea sa de la alegerile prezidențiale, considerând că decizia Curții Constituționale este o măsură necesară pentru a proteja demnitatea neamului românesc.
Gigi Becali susține decizia CCR de respingere a candidaturii Dianei Șoșoacă: „Mă înclin în fața lor. Nu vorbesc de ea, că e obraznică”

Gigi Becali a avut o reacție vehementă în urma deciziei Curții Constituționale de a exclude-o pe Diana Șoșoacă de la alegerile prezidențiale. Acesta a comparat situația politică din România cu un exemplu din viața de zi cu zi, subliniind importanța menținerii unei imagini respectabile pentru națiune.

„Îți dau o pildă. Noi suntem o familie cu 18 frați, tata și mama. Și vecinii noștri fac o nuntă. Un frate din 20 înseamnă 5%. Ok, și unul din frații noștri este puțin nebun și ne face de râs. Atunci, noi ceilalți 17 frați și părinții noștri nu îl mai trimitem pe ăsta la nuntă, că ne face de râs”, a declarat Becali.

 

Becali: „O decizie corectă pentru demnitatea României”

 

Gigi Becali a făcut referire la comportamentele controversate ale senatoarei în cadrul Parlamentului European, menționând că acestea afectează negativ imaginea României pe plan internațional.

„Batjocura unui neam nu trebuie să o permitem. Bun, e democrație. Dar aici e o chestiune de demnitate a unui neam și a unei țări. Democrația e democrație, libertatea e libertate, dar batjocura unui neam nu trebuie să o permitem”, a continuat acesta.

El a subliniat că, în calitate de români, este esențial să ne protejăm identitatea și demnitatea națională.

„Hai să punem puțin piciorul în prag! Ne distruge identitatea familiei noastre. Bravo lor! Tot respectul pentru Curtea Constituțională că a luat atitudine și a spus nu. Eu mă înclin în fața lor. Nu mergi la nuntă, pentru că ne faci de râs familia”, a adăugat Becali.

 

„,Nu vorbesc de ea, că ai văzut că e obraznică”

 

Încheind discursul, Becali a subliniat că nu dorește să comenteze personal despre Diana Șoșoacă, dar a lăsat de înțeles că hotărârea Curții este una corectă.

„Eu nu vorbesc de ea, că eu nu vorbesc de femei. Nu vorbesc de ea, că ai văzut că e obraznică. Cine știe ce mai zice? Eu nu vreau să zic mai multe. Curtea Constituțională este tata și mama”, a concluzionat el.

Această reacție a lui Gigi Becali subliniază tensiunile existente în peisajul politic românesc și starea de frustrare a unor politicieni față de comportamentele considerate inacceptabile de către reprezentanții țării. Video-ul cu declarațiile sale a fost distribuit pe rețelele sociale, stârnind reacții variate în rândul opiniei publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel