Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali, după scandalul de la "Otopeni": A zis că sunt PUȘCĂRIAȘ si fac poze cu copiii
WhatsApp
Gigi Becali a comentat scandalul petrecut pe Aeroportul Otopeni, după ce europarlamentarul Cristian Preda a anunțat că Becali l-a înjurat și i-a tras un șut în geantă.

 

"S-a enervat că de ce trec la protocol. Pentru că mă cunosc oamenii. E adevarat că s-a supărat că pe el l-au pus să scoată pantofii, iar pe mine nu. Am trecut și m-am pus să fac poza cu doi copii. A zis că sunt pușcăriaș si fac poze cu copiii.

 A zis că trebuie să stau în pușcarie, că m-a pus Băsescu pe listă. Nu l-am urmărit, dar ne-am întâlnit la masă la protocol. I-am zis „de ce faci oamenii pușcăriași, nu te uiti la tine?”. I-am pus mâna pe față și i-am spus ce am spus.  După care mi-a spus alt europarlamentar că așa face el, fluiera când ia cuvantul un europarlamentar. Si apoi am fost să o salut pe Corina Cretu și pe Bușoi. A trecut pe lângă noi şi s-a împiedicat cu geanta de piciorul meu.

Vezi, Doamne, că i-am dat cu șutul în geantă. Că cheamă Miliția. O să vedem cu cine ține Miliția. Nu vreau să mă cert cu nimeni, vreau pace. Nu sunt sfânt. Nu regret nimic. Oamenii ăstia se urca în cap. De ce să faci un om pușcărias? Eu sunt de vină că ma iubesc oamenii?", a declarat Gigi Becali, la romania tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel