Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Români, implicați într-un TERIBIL accident rutier. A fost activat planul ROȘU
WhatsApp
Mai mulți români au ajuns la spital  spital după ce mijloacele de transport în care se aflau au fost implicate într-un teribil accident rutier. Autobuzul și microbuzul în care se aflau erau conduse tot de români. Autorițile au fost nevoite să declanșeze planul roșu de intervenție.

Cumplitul accident a avut loc la Motzing, la prima oră a dimineții. Potrivit autorităților, românul în vârstă de 35 de ani care conducea un autobuz în care erau 17 muncitori, îi ducea oameni la locul de muncă, în agricultură.

La un moment dat, în Motzing, șoferul a vrut să facă stânga, dar nu a observat că din sens opus venea un microbuz la bordul căruia se aflau alți patru români, precum și un polonez. A fost lovit în plin de microbuzul condus tot de un român, de 55 de ani, care circula regulamentar.

 Autoritățile au decis să activeze planul roșu de intervenție pentru că numărul victimelor era mare. La fața locului au fost dislocate cinci ambulanțe, un elicopter și 30 de pompieri.

Surprinzător este faptul că nimeni din autobuz nu a fost rănit, iar cei cinci oameni din microbuz au ajuns la spital cu răni minore, potrivit idowa.de.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel