Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania: Român mort, lasă în urmă un bebeluș de 3 luni. Familia cere AJUTOR
WhatsApp
Un român în vârstă de 24 de ani a murit ieri în Germania într-un groaznic accident rutier, lasând în urmă un bebeluș de 3 luni și o soție îndurerată. Familia are nevoie de ajutor pentru a ieși din această situație foarte grea.

Mesaj îndurerat din partea unui membru al comunității românilor din Germania. Un român în vârstă de numai 24 de ani a murit ieri într-un accident rutier, lasând în urmă un bebeluș de 3 luni și o soție îndurerată. Oamenii s-au mobilizat rapid pe rețelele de socializare pentru a contribui cu o mică donație și a ajuta familia lăsată în urmă mult prea devreme. Trupul neînsuflețit va fi repatriat săptămâna viitoare, pentru a fi înmormântat creștinește în localitatea Bocșa, județul Caraș-Severin.

Iată mesajul original, postat de Erich Mocanu, fondatorul asociației AEBS: 

“Dragi prieteni, acum 10 ani treceam prin suferința pierderii unui copil. Astăzi, 19.10 am aflat că am pierdut un amic ce a lăsat în urma sa un bebeluș de numai 3 luni și o soție îndurerată.

Ieri seară, tatăl bebelușului, Blaj Daniel de 24 de ani, a avut un accident în care, din păcate și-a pierdut viața. Daniel și soția sa Ionela împreună cu bebelușul lor, au venit acum 3 săptămâni în Germania la muncă pentru a-i oferi bebelușului o viață mai bună. Din păcate doar atât a și reușit să lucreze, destinul având altceva pentru el pregătit.

Apelez la voi toți, cu rugămintea de a face o mică donație pe contul soției. Daniel va fi transportat săptămâna ce vine în România unde va fi înmormântat creștinește. (Bocșa-Reșita)

Cont familia: Blaj Ionela

IBAN: DE95710520500040631202

BIC: BYLADEM1TST

Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel