Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion, target stabilit cu AUR, după nuntă: „Tot ce fac e un gest politic / Vrem peste 50 % la următoarele alegeri, guvernarea și președinția României“
WhatsApp
Ce efect speră George Simion (AUR) că va avea în sondajele electorale nunta-festival organizată în localitatea Măciuca, după ce zeci de mii de oameni au participat la eveniment, și alte sute de mii, poate chiar milioane,  au urmărit evenimentul la televizor, în mass-media sau pe rețelele de socializare. 

„Au fost mulți oameni din răuvoitori care ne-au comentat în fel și chip. Nu o să stăm acuma să ne uităm în gura fiecărui om care comentează. Bineînțeles că tot ce fac e un gest politic. Bineînțeles că multe elemente pe care le-am avut în cadrul nunții au avut ca țintă identitatea națională, rădăcinile noastre, patriotismul, promovarea valorilor autohtone, Basarabia și tot ce ne definește pe mine și pe Ilinca ca și oameni“, a afirmat George Simion n această seară în emisiune a„Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

George Simion, target stabilit cu AUR, după nuntă:

 

De altfel, el a și recunoscut că data nunți nu a fost aleasă întâmplător în ziua în care s-au împlinit 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova: „Special m-am uitat în calendar când vorbeam cu Ilinca. E un fel de mesaj pe care îl transmitem că Băsarabia a fost, este şi va fi România. Am scris asta pe toate zidurile. Mai devreme sau mai târziu, Prutul va deveni un râu intern al României. Mesajul e clar: Basarabia e România, La mulţi ani Basarabiei unită pe veci cu ţara!“, a afirmat George Simion, sâmbătă.

„Nu cred că sondajele de opinie, sondajele de opinie nu ne dădeau nici cu 2% cu o săptămână înainte să intrăm în Parlament cu 10%. Nu cred că sunt relevante. Ce sunt relevanți sunt românii din rândul cărora ne tragem, printre care mergem zi de zi și vom continua să ținem legătura cu românii pentru a obține un scor electoral fără precedent în România. Vrem să obținem peste 50 % la următoarele alegeri, să câștigăm guvernarea și președinția României", a mai spus George Simion în cadrul emisiunii de astăzi.

„Tot ce fac e un gest politic / Vrem peste 50 % la următoarele alegeri, guvernarea și președinția României“

 

De altfel,  George Simion, a afirmat sâmbătă, la Antena 3, când a intrat în direct chiar de la nunta sa, că partidul pe care îl conduce va da candidatul la prezidenţiale în turul al doilea.

"Legat de alegerile prezidenţiale, AUR va da candidat în turul doi şi e important să alegem bine. Important e să mergem până la capăt şi să dăm ţării preşedinte român (...). Lideri politici mari nu au fost la nuntă, treaba lor, mai bine într-un fel, eu i-am invitat", a spus preşedintele AUR, George Simion, sâmbătă, la Antena 3, în direct de la nunta sa.

Nunta lui George Simion era menită să scoată AUR de pe panta descendentă și să îl profileze pe liderul AUR într-un mare candidat vizibil și cu mare notorietate pentru alegerile prezidențiale din 2024, afirmă politologul Cristian Pârvulescu, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

”Politica este un spectacol și nunta aceasta a devenit un spectacol. Spectacolul e un început al politicii. Va mai trebui pus, dincolo de mesajul populist, și altceva pentru ca notorietatea să se transforme în vot. Dar, e un început și, cu siguranță, consilierii politici ai lui George Simion vor face toarte eforturile să profite de acest eveniment”, a mai spus Pârvulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel