Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion, discurs în Italia la adunarea conservatorilor europeni: „Putem câștiga împreună cu românii care trăiesc în Italia"
WhatsApp
Președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a susținut un discurs la adunarea conservatorilor europeni de la Atreju din Italia, subliniind importanța conservatorismului în apărarea valorilor și identității europene. 
George Simion, detalii de culise despre cazul Roșia Montană: „Mă interesează să cumpăr o casă aici”

Evenimentul, organizat de partidul Fratelli d'Italia, a adunat peste 10.000 de conservatori italieni și europeni, inclusiv lideri și personalități marcante precum Elon Musk.

Potrivit unui comunicat al AUR transmis AGERPRES, Simion a participat la panelul "Europa pe care trebuie să o apărăm: motivele conservatorilor împotriva superstatului european". În cadrul discursului său, liderul AUR a evidențiat perspectivele conservatoare în fața provocărilor actuale ale Uniunii Europene.

 

Simion: „Putem câștiga împreună cu românii care trăiesc în Italia"

 

George Simion a declarat că AUR are încredere că va câștiga următoarele alegeri europene din România și a subliniat importanța colaborării cu românii din Italia. "Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia", a adăugat Simion, subliniind importanța sprijinului și implicării diasporei în procesul politic.

În contextul discursului său, Simion a propus o soluție pentru apărarea rădăcinilor latine și creștine ale Europei, susținând formarea unui guvern de centru-dreapta la Bruxelles. Referindu-se la guvernul de centru-dreapta din Italia, condus de Giorgia Meloni, Simion a subliniat paralela dintre conservatorismul european și liderii care împărtășesc valorile tradiționale.

"Soluția pentru a apăra rădăcinile latine, rădăcinile creștine ale Europei este aceea ca la nivel european să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni, la fel ca la Roma, unde guvernul este tot de centru-dreapta și este condus de 'Leoaica Europei', Giorgia Meloni", a subliniat Simion.

Evenimentul de la Atreju a oferit un cadru propice pentru consolidarea și promovarea valorilor conservatoare în cadrul dezbaterilor europene, iar participarea lui George Simion a evidențiat determinarea AUR de a juca un rol activ în acest peisaj politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel