Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion, citat la Parchet pentru semnături false în favoarea lui Silvestru Șoșoacă
WhatsApp
AUR l-ar fi ajutat pe Silvestru Șoșoacă să strângă semnături pentru a diminua din numărul de votanți ai Dianei Șoșoacă. O parte din ei l-ar fi votat pe Silvestru și astfel procentul senatoarei s-ar fi diminuat.  
George Simion, citat la Parchet pentru semnături false în favoarea lui Silvestru Șoșoacă / Sursa: Facebook, George Simion

Informații pe surse spun că este posibil ca și George Simion ar fi citat să ajungă la Parchetul general pentru a da explicații în legătură cu posibilitatea existenței unor acuzații cu privire la el. Deși Parchetul general nu a comunicat numele liderului formațiunii parlamentare, deputat care i-ar fi instigat direct și indirect pe interpuși astfel încât să strângă și să falsifice semnături, este posibil să fie vorba de George Simion, conform Antena 3 CNN. 

Singura persoană audiată în acest moment este Silvestru Șoșoacă, după ce a fost luat de acasă de polițiști, având în vedere că se bănuiește că el ar fi beneficiarul semnăturilor pentru a-și depune candidatura la europarlamentare, dintre care o parte dintre aceste semnături ar fi fost falsificate. 

 

Simion: „Atenție: Vor să scoată AUR din listele electorale!”

 

Președintele AUR, George Simion, a lansat un avertisment ferm pe rețelele de socializare, susținând că sistemul politic ar încerca să elimine Alianța pentru Unirea Românilor de pe listele electorale.

Într-o postare pe Facebook, Simion a declarat: „Atenție: Vor să scoată AUR din listele electorale! Disperarea sistemului e maximă! A început!!! Zeci de apropiați de-ai mei și membri din echipa de campanie sunt citați ca martori pentru azi și zilele următoare și puși să dea declarații despre mine!”.

Acest anunț a stârnit un val de reacții din partea susținătorilor AUR, peste 400 de comentarii acumulându-se rapid sub postarea liderului partidului. Oamenii și-au exprimat solidaritatea cu Simion, unul dintre ei scriind: „Suntem alături de dumneavoastră orice ar fi!”, în timp ce altcineva a adăugat: „Unde-i democrația? Să ieșim cu toții în stradă să apărăm democrația”.

Această acuzație aduce în prim plan tensiunile din sfera politică românească, într-un moment în care AUR a reușit să câștige un sprijin semnificativ în rândul alegătorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel