Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
George Simion a fost alungat de la protestul transportatorilor din Constanța: „Ce te uiţi la mine, aşa, cu ochii ăia beliţi? Hai, tai-o!“ / VIDEO
WhatsApp
George Simion a fost alungat, luni, de la protestul fermierilor și transportatorilor din județul Constanța. Este a doua oară când liderul AUR este izgonit de la protestele organizate în ultimele zile.
Foto: Captură ZIUA de Constanța

La protestul organizat de transportatorii români în zona Portului Constanța a ajuns și președintele AUR, George Simion care le-a transmis protestatarilor că dorește să le asculte revendicările pentru a le transmite mai departe la București.  El a afirmat că a mers să stea de vorbă cu protestatarii, considerând că este datoria sa de parlamentar să preia doleanțele acestora.

Unul dintre aceștia, mai furios, i-a adresat cuvinte ascuțite lui George Simion, afirmând: "Să vă duceți înapoi la voi la /București,. Asta vă rog! La revedere! Nu aveţi ce căuta în Constanţa, aici. Acolo, la hoţii voştri să vă duceţi."

Ulterior, protestatarul s-a înfuriat și pe șoferul mașinii lui Simion, care nu dorea să plece, exprimându-și nemulțumirea: "Ce te uiţi la mine, aşa, cu ochii ăia beliţi? Hai, tai-o! Ti-o cu hoţii tăi cu tot" - acesta este mesajul transmis de protestatar șoferului lui George Simion.

Ulterior propagării acestui eveniment din Constanța, liderul AUR a transmis un mesaj pe Facebook: „Orice român supărat are dreptate! Chiar dacă voi fi și scuipat și huiduit, tot îmi voi face treaba: am cerut convocarea unei sesiuni extraordinare de Parlament pentru legile cerute de protestatari“, a scris Simion pe Facebook.

Menționăm că liderul AUR a întâmpinat rezistență și la protestul fermierilor din București, desfășurat acum câteva zile.

George Simion a fost atunci confruntat de mulțimea furioasă, care l-a întrebat retoric: "Tu ai venit la voturi acum când ai văzut toți fermierii? Unde erai când ne era greu? Trebuia să fii aici de la început. Hai pe câmp să vezi cât se chinuie un fermier".

Tu stai la restaurantele tale pe Herăstrău, lasă-ne pe noi aici. Nu știți voi ce înseamnă să n-ai bani de motorină, să te gândești nopțile cum o achiți pe aia, pe aialaltă. Nu știți voi”, i-a strigat altul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel