Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Geoană evită să spună dacă va candida la prezidenţiale: "Îmi văd de treabă la NATO"
WhatsApp
Mircea Geoană evită să dea un răspuns clar atunci când e întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din acest an.
Mircea Geoană

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost întrebat vineri la Galaţi dacă va candida la alegerile prezidenţiale şi a răspuns că nu amestecă lucrurile, atât timp cât este pe această funcţie a NATO se preocupă de problemele Alianţei.

"Vă repet, mai ales într-un moment atât de complicat ca acesta, principala mea preocupare este ca împreună cu secretarul general să pregătim un summit NATO la Washington, aniversar, de mare, mare succes. Şi aşa cum am spus, nu îmi place să amestec lucrurile, atâta vreme cât sunt la NATO, îmi văd de treaba la NATO. Dacă mă invitaţi încă o dată la Galaţi, vin cu plăcere şi vă spun care sunt planurile mele de viitor", a spus Geoană, întrebat dacă va candida şi când îşi va anunţa candidatura.

Mircea Geoană a vizitat, vineri, şantierul naval VARD Brăila şi a mers apoi la Universitatea Danubius din Galaţi unde şi-a lansat cartea "Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel