Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gelatină în loc de Botox: Masca pe care o faci rapid acasă și care îți va face pielea perfectă. Cosmetologii ar fi vrut să nu afli secretul!
WhatsApp
Iată o rețetă simplă pentru  o mască, pe care o faci rapid acasă, și care îți va face pielea perfectă. Cosmetologii ar fi vrut să nu afli secretul: Gelatină în loc de Botox, chiar în confortul casei.
Gelatină în loc de Botox: Masca pe care o faci rapid acasă și care îți va face pielea perfectă. Cosmetologii ar fi vrut să nu afli secretul!

Fiecare dintre noi s-a întrebat de ce pielea devine mai puțin fermă și suplă cu trecerea anilor. Această proprietate misterioasă și nefericită a pielii este deosebit de frustrantă pentru doamne. Este cauzată de o lipsă severă de colagen în piele.

Colagenul este o proteină. Și unde este această proteină în abundență? Așa este, în gelatină. Gelatina constă aproape în întregime din proteine de colagen, într-o formă solubilă și, prin urmare, foarte ușor de digerat. De aceea, dacă abordați cu înțelepciune și o dată pe săptămână să folosiți o mască cu gelatină, pielea dumneavoastră va fi mai tânără, va înflori, ca la începutul adolescenței, și vă veți simți mai încrezătoare, mai îndrăzneață și pur și simplu mai bine.

Gelatină în loc de Botox: Masca ce îți va face pielea perfectă

 

Tatyana Karpova, un expert în yoga facială, discută astfel de sfaturi eficiente de frumusețe și tinerețe pe blogul ei de Instagram. Potrivit expertului, pentru a strânge ovalul facial, a elimina liniile fine, a reduce vascularizația, a scăpa de puf, a curăța porii și a îmbunătăți tonusul pielii - gelatina poate face față cu ușurință tuturor acestor sarcini.

"Gelatina este o sursă naturală de colagen, care este esențial pentru elasticitatea pielii. Măștile de casă cu gelatină se pot compara cu Botoxul în ceea ce privește eficiența sa. Și am pregătit cea mai bună rețetă pentru tine", scrie expertul.

Gelatina are capacitatea de a pătrunde în profunzime în epidermă și de a restabili în mod eficient elasticitatea acesteia. În gelatină se află cei mai importanți aminoacizi: glicina - accelerează regenerarea celulară, prolina - responsabilă de echilibrul apei din piele, asparagina - responsabilă de elasticitatea pielii, alanina - întărește bariera protectoare, glutamina - sursă de energie celulară.

Reguli pentru prepararea măștilor cu gelatină

 

Folosiți gelatină alimentară obișnuită. Se toarnă doar cu apă rece (sau lapte sau infuzie de plante, dar trebuie să fie rece). Respectați proporțiile: 1 linguriță de gelatină uscată pentru 7 lingurițe de lichid. Aveți grijă să lăsați granulele să se umfle. După ce granulele s-au umflat, este necesar să se încălzească compoziția pe o baie de apă, dar în nici un caz să nu o aducă la fierbere. Măștile cu gelatină folosite imediat, nu pot fi depozitate.

Cum să o aplici corect? Efectul măștii va fi mult mai bun dacă pielea este pregătită în prealabil, îndepărtând machiajul și folosind un scrub sau un peeling. Pielea trebuie să fie absolut uscată înainte de a aplica masca. Masca trebuie aplicată de la bărbie spre frunte. Nu aplicați masca pe zona ochilor. Nu vorbiți și nu încordați mușchii faciali în timpul mascării. Clătiți mai întâi masca cu apă caldă, apoi cu apă rece, dacă nu este ușor de îndepărtat - ștergeți pielea cu un tampon de bumbac înmuiat în lapte. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel