Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea încă speră să fie candidatul ales la Primărie: "PSD București îmi susține candidatura"
WhatsApp
Gabriela Firea pune presiune pe Marcel Ciolacu pentru a fi desemnată drept candidat pentru primăria Generală. 

Deși surse vorbesc deja că PSD și PNL s-au înțeles asupra susținerii candidaturii lui Sebastian Burduja, Firea nu cedează și își dorește ca ea să fie desemnată drept candidatul susținut pentru primărie. Ea spune că PSD București îi susține candidatura în unanimitate. În aceste condiții, Firea ar mai avea nevoie doar de susținere de la centru. Ciolacu încă nu s-a pronunțat clar. 

Candidați PSD la Sectoare

 

"Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care au decis, prin vot în unanimitate, să susțină candidatura mea pentru Primăria Capitalei. Sunt determinată să muncesc din nou pentru dezvoltarea orașului, pentru oamenii care sunt abandonați de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată.

La primăriile de sector, au fost validați în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 - Robert Negoiță, Sectorul 4 - Daniel Băluță, iar la Sectorul 5 s-a votat susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetari pentru: Sectorul 1 - Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației

Sectorul 2 - Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2,  prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu

Sectorul 6 - senatorul Gabriel Mutu

În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite! Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală. Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București!

Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni. Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!" transmite Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel