Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea, ironii la adresa lui Orban: "Demis pentru incompetenţă. Se dă specialist în garduri şi şanţuri"
WhatsApp
Primarul Gabriela Firea îl ironizează pe Ludovic Orban că se „dă specialist în garduri și șanțuri” și spune că aceste construcții care delimitează linia de tramvai de banda de circulație vor fi păstrate, deoarece călătorii sunt mulțumiți.

„Dacă te cheamă Ludovic Orban și ai o reputație și insisti să te dai specialist în garduri și șanțuri, eu zic ne merităm soarta. (...) În toate marile capitale europene există garduri de protecție a liniei de tramvai. În toate studiile specialiștilor în mobilitate se relevă faptul că s-a injumătățit timpul de a parcurge o călătorie din momentul în care linia de tramvai este protejată de un gard. Știu, nu este atât de frumos, nu este estetic, dar este necesar. Trebuie să facem lucruri utile”, a declarat Gabriela Firea la Parlament.

Toți călătorii care folosesc tramvaiul sunt mulțumiți de amplasarea acestor garduri, spune primarul general, deoarece aceștia ajung la destinație în 20 de minute, și nu într-o oră ca până acum.

„Acest lucru trebuie menținut chiar dacă îl deranjează pe premierul demis pentru incompetență”, a mai spus Firea.

Precizările vin după ce, sâmbătă, Ludovic Orban a criticat gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, explicând că ele nu fac altceva decât să încurce și mai mult traficul din Capitală. Premierul a spus că aceste garduri trebuie scoase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel