2 căni făină universală
1 linguriță. praf de copt
1/2 linguriță. sare kosher
1/2 căni zahăr brun închis ferm ambalat
1/2 căni zahăr granulat
1/2căni ulei
1/4 căni apă
2 lingurițe. extract pur de vanilie
1 căni chipsuri de ciocolată amăruie, fără lapte
1 căni chipsuri de ciocolată semidulce, fără lapte
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Amestecaţi cu ciocolată.
În al doilea castron, puneţi zahărul brun, asigurându-vă că nu există bulgări. Adăugați zahăr granulat, ulei, apă și vanilie și bateți pentru a le combina. Adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină (nu ar trebui să existe urme sau cocoloaşe de făină).
Căptușiți două tăvi de copt cu hârtie pergament. Cu o lingură puneţi compoziţia sub formă de cercuri mici de aluat, distanțându-le una de cealaltă pentru a nu se lipi. Puneţi la congelator 30 de minute.
Preîncălziţi cuptorul la 190°C. Coaceți fursecurile, întorcând tăvile după 6 minute, până când marginile acestora devin maro aurii. Lăsaţi în jur de 9 - 12 minute în total la copt.
Lăsaţi să se răcească. şi serviţi cu o cană de ceai sau un pahar de băutură din soia sau migdale, cocos, după preferinţe.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News