INGREDIENTE pentru 6-8 persoane:
220 gr migdale decojite,
180 gr nucă de cocos,
100 gr de cacao amară,
400 gr zahăr,
praf de sare,
vârf de sare,
3 ouă medii (numai albușuri),
120 gr de ciocolată neagră
Biscuiți fără făină, din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii. Repede, ușor și delicios
Timp de pregătire: 15 minute
Timp de gătit: 15 minute
Pentru a pregăti această rețetă, începeți prin prăjirea migdalelor. Așezați migdalele curățate pe tavă, tapetată cu hârtie pergament și dați-o la cuptor timp de 7-8 minute la 180 grade. Nu uitați să le întoarceți des pentru a le prăji uniform de ambele părți și pentru a nu le arde.
Ar putea să vă placă și rețeta: Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Toată familia va fi fericită
Odată prăjite, migdalele sunt scoase din cuptor și, după de s-au răcit, se mărunțesc cu un cuțit. Aveți grijă să nu le transformați în făină. Apoi, luați un castron mare și adăugați cacao, zahărul și un praf de sare, pe care le mixați.
Vă sugerăm și: Tartă de piersici și migdale. Un desert delicat și parfumat. Perfect pentru micul dejun
Apoi adăugați albușurile, conținând să mixați până când toate ingredientele s-au amestecat. Adăugați ciocolata tocată, nuca de cocos și migdalele. Ingredientele se amestecă cu mâna și apoi compoziția se împarte în mai multe părți egale. Pentru a reuși, putem folosi două linguri umezite cu care aranjăm biscuiții moi pe o tavă, tapetată cu hârtie de copt.
Fursecurile se coc în cuptor, timp de 14-15 minute, la 160 grade. Când sunt gata, se lasă să se răcească complet și apoi pot fi servite lângă o ceașcă de cafea aromată. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News