Fursecuri de ciocolată neagră, fără zahăr. Ușor, rapid și gustos. Rețeta pas cu pas. Ingrediente
Citește și Kulich, cozonac rusesc pentru Paște, foarte pufos și delicios! Rețeta pas cu pas a gospodinelor
250 g de făină
16 g praf de copt
50 g de stevie
2 oua
120 g de ciocolată neagră
80% g de unt
praf de sare
Pentru a pregăti aceste fursecuri, începeți prin a pune ciocolata și untul într-un castron și lăsați-i să se topească la cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Nu uitați să tăiați untul și ciocolata neagră în bucăți mici înainte de pune a microunde. După ce s-au topit, lăsați-le un pic să se răcească.
Într-un castron puneți făina cernută cu praful de copt, adăugați sarea și amestecați-le bine cu o lingură. Adăugați cele două ouă, unul și ciocolata topite, amestecând în continuare. La sfârșit se adaugă stevia. Continuați să amestecați compoziția până când aceasta devine omogenă.
Ar putea să vă placă și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun
Rulează amestecul obținut pe o placă de patiserie și formează bile pe care le vei zdrobi puțin. O tavă se acoperă cu o hârtie de copt, iar pe ea se pun fursecurile.
Încercați și: Prăjitură cu ciocolată gata în 10 minute. Rețeta unui desert care te va cuceri de la prima bucățică
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade. Fursecurile se coc timp de 15 minute. Scoteți-i din cuptor și lăsai-i să se răcească bine înainte de a le savura. După pregătire, puteți păstra fursecurile și câteva zile într-un recipient etanș. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News