Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fursecuri cu nucă de cocos și fulgi de ovăz: fără zahăr și fără ouă. Un desert perfect pentru cei care țin post
WhatsApp
Rețeta de astăzi este pentru cei care preferă oricând fursecuri delicioase, fără zahăr și fără ouă! O adevărată încântare pentru cei care sunt la dietă sau care respectă postul Paștelui.  
Fursecuri cu nucă de cocos și fulgi de ovăz fără zahăr și fără ouă. Un desert perfect pentru cei care țin post

Fursecuri cu nucă de cocos și fulgi de ovăz: fără zahăr și fără ouă, o rețetă perfectă pentru cei care țin post. 

Ingredientele necesare:

1 banană,

150 gr nucă de cocos,

2 linguri de ulei vegetal,

140 gr curmale fără sâmburi,

35 gr de fulgi de ovăz.

 

Fursecuri cu nucă de cocos și fulgi de ovăz: fără zahăr și fără ouă. Un desert perfect pentru cei care țin post. Pașii de urmat

 

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să puneți curmalele la înmuiat. Ulterior, scoateți sâmburii din curmale și puneți-le în vas de mărime medie. Adăugați banana tăiată în bucăți mici. Porniți robotul și tocați ingredientele într-o piure.

Vedeți și. Tort de ciocolată, super moale și fără faină. Un ingredient neobișnuit îl face incredibil de delicios

Acum se toarnă uleiul și se amestecă până se omogenizează bine, iar compoziția devine moale. După ce ați obținut un amestec cremos, se adaugă nuca de cocos. Continuați să amestecați totul cu o spatulă. 

Ați putea preapara și: Cel mai simplu și pufos chec de post. Fără lapte și fără ouă. Gata într-o clipa, cu doar 170 de calorii

Adăugați fulgii de ovăz, amestecând compoziția cu spatula. Veți obține un aluat moale, dar mai dens. Acum ia o tavă de copt și tapetează-o cu o foaie de hârtie de pergament. Turnați în ea aluatul obținut. Odată distribuit uniform în tavă, aluatul va avea o grosime de aproximativ 5 centimetri.

Încercați și: Chec de cafea, fără ouă și fără unt. Doar amestecă bine toate ingredientele. Desertul e gata în cinci minute

Cu un cuțit, faceți tăieturi în lățime și lungime pentru a vă forma fursecuri pătrate sau dreptunghiulare. Acum coaceți totul la o temperatură de 180° C, aproximativ 30 de minute.

Cititi și. Prăjitură pufoasă cu iaurt. O rețetă ieftină, simplu de făcut, iar rezultatul e delicios

După timpul de gătire, scoateți fursecurile din cuptor și veți vedea că au un aspect maroniu. Lăsați-le să se răcească la temperatura camerei. Acum le poți savura alături de o ceașcă de cafea. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel