Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fost premier român reintră în politică: „Nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani“
WhatsApp
Sorin Grindeanu revine în politică alături de echipa PSD Timiş şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu, a anunţat, sâmbătă, organizaţia social-democrată într-un comunicat de presă.

"Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu, care ştiu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât şi în toţi ceilalţi candidaţi. Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu", a spus Sorin Grindeanu în cadrul unei întâlniri online.

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a susţinut că este prima dată când cineva din judeţ "candidează cu şanse clare la o funcţie atât de importantă la nivel naţional".

"Prin Sorin avem certitudinea că Bucureştiul va înţelege că în Banat şi Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul şi să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi aşa", a afirmat Alfred Simonis.

Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu echipa de campanie a PSD Timişoara şi cu candidata la Primăria Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, prima femeie din PSD Timiş nominalizată pentru această funcţie şi cu o şansă reală la victorie, potrivit comunicatului.

Sâmbătă, în Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş au fost votaţi candidaţii pentru funcţiile de primar din majoritatea localităţilor din judeţ, informează Agrepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel