Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Folosește oțet. Pentru mai multă catifelare, adaugă bicarbonat de sodiu: Secretul prosoapelor mereu curate, dezvăluit
WhatsApp
Nu te-ai fi gândit că de fiecare dată când folosești mașina de spălat comiți greșeli la spălarea prosoapelor. Iată câteva ucuri, d ezvăluite de o expertă în curățenie, pentru a avea mereu prosoape curate și catifelate.  Există două ingrediente carete scapă de o mulțime de probleme gospodărești: Oțet și bicarbonat de sodiu.
Folosește oțet. Pentru mai multă catifelare, adaugă bicarbonat de sodiu: Secretul prosoapelor mereu curate, dezvăluit

Expertul în curățenie Laura de Barra dezvăluie motivele pentru care prosoapele nu mai sunt moi. Ea a dezvăluit care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii atunci când spală prosoapele. Un videoclip conex de pe TikTok a fost adus în atenția jurnaliștilor de la The Sun, după ce a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care explică de ce prosoapele moi devin rigide în timp.

Te-ar putea interesa și: Combinați o linguriță de bicarbonat de sodiu și una de ulei de cocos. Efect spectaculos în doar 10 minute

"Dacă articolul nu a fost clătit suficient în timpul spălării și dacă a fost prea mult detergent în tambur, acesta se va acumula în interiorul fibrelor produsului. Din acest motiv, prosopul nu va absorbi bine lichidele și va deveni aspru la atingere", a explicat femeia.

Folosește oțet. Pentru mai multă catifelare, adaugă bicarbonat de sodiu

 

Potrivit lui Barra, pentru ca prosoapele să devină din nou moi, trebuie să le spălați în apă caldă și să adăugați două căni de oțet în tambur în loc de detergent. "Oțetul face o treabă excelentă în a curăța fibrele prosoapelor de produsele care s-au acumulat în ele și elimină mirosul neplăcut", a subliniat expertul.

De asemenea, ea a precizat că, dacă calitatea prosoapelor nu s-a îmbunătățit de la prima spălare, acestea trebuie spălate din nou cu adăugarea unui pahar de bicarbonat de sodiu. În plus, Barra a recomandat scuturarea prosoapelor în timp ce se usucă la aer, deoarece acest lucru ajută la deschiderea fibrelor înfundate.

Utilizatorii online i-au mulțumit bloggeriței pentru sfaturile sale în comentarii. "Îmi place acest sfat. Eu folosesc oțet și bicarbonat pentru a curăța mașina de spălat. Voi aplica cu siguranță sfaturile tale pe prosoapele mele", "Cum a știut TikTok că am nevoie de acest sfat?",  au exprimat câțiva dintre utilizatori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel