Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Focșani. Un bărbat distribuia broșuri cu informații FALSE despre vaccinul COVID. Poliția a intrat pe fir
WhatsApp
Un bărbat de 35 de ani din Pitești a fost prins de polițiștii din Focșani în timp ce distribuia reviste și broșuri cu informații false despre vaccinul anti-COVID. Materialele informative erau concepute chiar de piteșteanul care a recunoscut că nu are studii medicale. El este cercetat de polițiști. 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani - Biroul Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de informații false, de către un bărbat din județul Argeș. Piteșteanul a fost găsit pe străzile din Focșani în timp ce distribuia broșurile intitulate "Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19”.

„Astăzi, 8 februarie, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică au identificat pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate ”Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19” atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă. Bărbatul a relatat polițiștilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum și faptul că nu are studii medicale, revista conținând informații sintetizate de acesta din cărți sau de pe anumite pagini de internet”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea, potrivit Mediafax.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de polițiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel