Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Focaccia cu usturoi și rozmarin, după o rețetă italiană autentică. Miez pufos, coajă crocantă și o aromă unică
Bucătăria italiană este caracterizată prin utilizarea făinii în multe feluri de mâncare. Focaccia nu a rămas în urmă. Delicatetea italiană poate fi preparată cu usturoi și rozmarin. Aroma sa vă va lăsa oaspeții încântați.
Focaccia cu usturoi și rozmarin, după o rețetă italiană autentică. Miez pufos, coajă crocantă și o aromă unică

Focaccia italiană este moale în interior și ușor crocantă la exterior. Secretul acestui echilibru perfect de consistențe este uleiul de măsline extravirgin.

Ingrediente (pentru 6 porții):

500 g de făină

7 g drojdie

G Ad:

1 lingură de sare

3 linguri de ulei de măsline

2 linguri de sare

3 crenguțe de rozmarin, tocate

2 căței de usturoi, tocați

Piper negru

 

Focaccia cu usturoi și rozmarin - Mod de preparare

 

Se amestecă făina și drojdia cu o lingură de sare și puțină apă. Se va crea un aluat neted. Se frământă 15 minute. Udați un castron cu un vârf de ulei. Așezați aluatul acolo și lăsați-l să se odihnească o jumătate de oră.

Așezați aluatul pe o foaie de copt. Stropiți puțin ulei de măsline. Se adaugă rozmarin, usturoi, sare și piper pe suprafață. Lăsați să stea o jumătate de oră. Preîncălziți cuptorul la 240 ° C.

Coaceți timp de 15 minute. Când se scoate, se stropește cu puțin ulei de măsline. Așteptați să se răcească înainte de a o tăia în porții.

Poftă bună!

 

[citeste si]

Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
16 sep 2021, 18:45
DCMedical.ro
16 sep 2021, 18:11
DCBusiness.ro
16 sep 2021, 14:53
DefenseRomania.ro
15 sep 2021, 21:20
DCBusiness.ro
16 sep 2021, 14:53
DefenseRomania.ro
15 sep 2021, 21:20
DCNews.ro
16 sep 2021, 18:45
DCMedical.ro
16 sep 2021, 18:11
Spectacola.ro
16 sep 2021, 18:24
Spectacola.ro
16 sep 2021, 18:24