Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești: "N-ai tu arfe cu titanii României"
WhatsApp
Este scandal între maneliști: Florin Salam l-a dat afară de la o nuntă pe Bogdan de la Ploiești.

Totul s-a întâmplat la o nuntă din Oltenița. După ce Bogdan de la Ploiești și-ar fi terminat programul ar fi urmat Salam, doar că cel din urmă a făcut un gest foarte urât. Salam i-a aruncat 10 lei într-un mod umilitor lui Bogdan de la Ploiești, pentru a provoca un scandal. 

Mai tânărul manelist a reacționat imediat, la microfon:

"Saru' mâna, mulțumim din suflet! Ești șeful României, da' nu pentru mine, îți spun sincer", a spus Bogdan de la Ploiești. Imediat, totul s-a oprit și acesta a plecat de la nuntă.

Florin Salam a preluat microfonul și a început să-și justifice ieșirea: 

"Zona asta în care de 20 de ani... este vorba de la educație până la înființarea nunților frumoase. Nu are rost să vorbesc eu cu ăla, cu Harry Potter, ăla care strânge șervețelele de pe aici. Ce să vorbesc eu cu copii de-ăștia, gașca zurli? Voi știți că vorbește regele României, pe bune... Nu trebuie să zic eu.. Faptele. Au venit ăștia ca să aibă arfe cu titanii României," a spus Florin Salam.

Salam spune că el a făcut semn ca Bogdan de la Ploiești să "fie evacuat" de la nuntă

 

Mai târziu acesta a vorbit și într-un live pe Tik Tok despre ce s-a întâmplat la nuntă: 

"Să zică mersi că nu i-au dat aia 2-3 palme, cu toate că toți voiau să-l scuipe şi să-i dea câte un şut. El şi-a făcut-o, eu am auzit că omul ăsta mereu își ia palme pe unde cântă, că el nu ştie să vorbească cu lumea. Eu m-am ridicat în picioare când am văzut că oamenii dădeau bani și el nu zicea dedicația și am făcut semn şi le-am zis. Ce era să fac? Să-l ţin acolo? Mie îmi era ruşine de lăutarii lui şi de băiatul ăla care are grijă de el, dar dacă el e nesimţit, m-am ridicat doar în picioare şi am făcut semn.

Aduceţi-vă aminte că am scos melodie cu el şi i-am dat și lui pași înainte. Tocmai asta e, dacă oamenii veneau să dea dedicații pentru mine, el trebuia să spună ca oamenii, eu nici nu m-am băgat, așteptam să cânt și toată lumea dădea bani pentru mine. Tu n-ai talent, n-ai cum să cânți, să fii solist," a mai spus Salam. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel