Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Florin Cîţu, după pozele cu liderii PSD în restaurant: "Rafila şi Cercel ar trebui să se retragă. Cine se aseamănă, se adună"
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, le transmite un mesaj lui Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel după ce liderii partidului în care s-au înscris înainte de alegerile parlamentare au fost prinşi încălcând chiar regulile şi recomandările făcute de specialişti în plină pandemie.
sursa foto: Madalina Mihalache / Facebook

"Rafila și Cercel ar trebui să se retragă imediat de pe listele PSD după pozele de ieri cu Marcel Ciolacu.

Nu se vor retrage. Știți de ce?

Pentru că cine se aseamănă se aduna!

#RomaniaFaraPSD",  a scris ministrul Florin Cîţu.

Mesajul a fost însoţit şi de una dintre fotografiile surprinse cu Marcel Ciolacu, Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu, surprinşi la masa unui restaurant cu mai multe persoane decât limita admisă.

 

Liderii PSD, amendaţi

 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, comisarul Georgian Drăgan, a declarat că polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la prezența mai multor persoane într-un restaurant din Sărata Monteoru, printre care și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, polițiștii care au ajuns la restaurant au găsit 6 persoane, 3 în interior și 3 în exteriorul locației, iar ulterior au fost identificate și amendate toate persoanele participante.

„3 dintre cele 6 persoane erau reprezentanți ai operatorului economic și s-a constatat că aceștia nu purtau mască de protecție, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancționate contravențional. Ulterior, au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spațiul public, acestea fiind sancționate contravențional, pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

În imaginile publicate de presa locală din Buzău, alături de Marcel Ciolacu, la masă sunt și fostul premier Mihai Tudose și Lucian Romașcanu.

[citeste si]

 


Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
29 noi 2020, 22:23
DCMedical.ro
24 noi 2020
DCBusiness.ro
29 noi 2020, 23:00
DefenseRomania.ro
29 noi 2020, 23:25
DCBusiness.ro
29 noi 2020, 23:00
DefenseRomania.ro
29 noi 2020, 23:25
DCNews.ro
29 noi 2020, 22:23
DCMedical.ro
24 noi 2020
Spectacola.ro
29 noi 2020, 21:29
Spectacola.ro
29 noi 2020, 21:29