Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîţu, despre prelungirea amânării ratelor la credite după 1 ianuarie: Există discuţii 
WhatsApp
Ministrul de Finanțe, Florin Cîţu, a anunțat sâmbătă că există discuţii privind prelungirea măsurii amânării ratelor. Demnitarul a răspuns unei întrebări ZF, însă a refuzat să ofere detalii.  
gov.ro

Ministrul de finanţe, Florin Cîțu, a spus, răspunzând unei întrebări ZF, că la nivelul Ministerului de Finanţe există discuţii privind prelungirea măsurii amânării ratelor. El a precizat că nu poate face publice mai multe detalii până la apariţia formei finale a deciziei.

„Există discuţii (pentru prelungirea amânării ratelor – n. red.), dar detalii nu vă pot da acum, pentru că nu avem o formă finală, şi orice detalii ar ieşi acum ar pune în pericol o formă finală care să fie în beneficiul cetăţenilor”, a explicat Florin Cîţu.

Moratoriul privind amânarea ratelor la credite, care a fost aplicat în acest an pentru a susţine persoanele fizice şi companiile care aveau credite bancare şi care au avut probleme financiare din cauza crizei coronavirusului, expiră la 1 ianuarie 2021. Băncile au primit mai mult de 150.000 cereri de amânare a plăţii ratelor de când a fost pusă în aplicare măsura, în aprilie 2020.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel