Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîţu, asigurări pentru toţi românii: "Nu va fi lockdown economic"
WhatsApp
Ministrul Finanţelor Publice anunţă românii că nu va avea loc un "lockdown economic" în 2021. Florin Cîţu a precizat că se lucrează la mai multe scenarii pentru anul viitor privind sănătatea şi investiţiile şi spune că programul PSD a fost făcut "să scoată România din UE".
gov.ro

"Vreau să-i asigur pe români, dar și pe colegii mei din guvern, că eu împreună cu echipa de la finanțe pregătim mai multe scenarii pentru 2021.

În toate scenariile, dar în toate, am trei priorități:

- Sănătate

- Investiții

- Asigurarea independentei financiare a României (foarte important și vă garantez că așa se va întâmpla)

Aceste scenarii, bineînțeles, sunt legate direct de Planul de Reconstrucție și Reziliență. Viitorul României este strâns legat de Uniunea Europeană. De aceea atrag atenţia, în mod foarte serios, Preşedintelui Ciolacu și PSD-ului că programul prezentat de ei este făcut să scoată România în afara UE.

Domnule Ciolacu, vreau să le spuneți românilor direct: ați luat sau nu aprobarea de la finanțatorii voștri de la EST pentru program?

Vreau să îi asigur pe toți romanii că nu iau în calcul în niciun scenariu un “lockdown” pentru economie.

A fost opinia mea în toată aceasta perioada și o mențin. Soluția pentru a trece cu bine aceasta perioadă este doar o soluția liberală. Soluția liberală este cea care a asigurat menținerea ratingului de țară în aceste condiții dificile prin care trece economia globală", a transmis Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel