Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu mizează pe o REVENIRE economică în V, după evoluția comerțului din iunie
WhatsApp
Ministrul Finanțelor Florin Cîțu crede că economia își va reveni rapid și că în 2021 va fi „o explozie” a creșterii economice.
gov.ro

Revenirea în "V" a economiei - încă o dovadă! Am luat cele mai bune masuri pentru econonomie în cel mai dificil context economic din ultima sută de ani. Economia a răspuns pozitiv la aceste masuri și acum avem primele dovezi. În plina criza economică globală volumul cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul A CRESCUT fata de aceeași perioadă a anului precedent”, a scris Cîțu pe Facebook.

Cîțu crede că în 2021 va avea loc „o explozie a creșterii economice”.

În luna iunie, cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 9,1%, cât și ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 6,3%.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut atât ca serie brută cu 2,9%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,9%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel