Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Călinescu, SFAT pentru Klaus Iohannis: „Ar trebui să meșterească tot ce e necesar”
WhatsApp
Florin Călinescu îl îndrumă pe președintele Klaus Iohannis să „meșterească tot ce e necesar” pentru ca Volkswagen „să își îndrepte ochii spre România”. 

„Odata cu nebunia iscata in Siria de turci, Volkswagen ezita sa mai deschida operatiuni in Turcia. Inca presedinte, Iohannis, ar trebui sa mestereasca tot ce e necesar, mai ales in limba germana, pentru ca Volkswagen sa isi indrepte ochii spre Romania.

Bulgaria se agita...

Da' nu cred”, a scris Florin Călinescu pe pagina de Facebook.

Reacția vine după ce în Bulgaria au renăscut în forță speranțele că țara va câștiga una dintre cele mai mari investiții puse la bătaie în zonă: uzina de peste un miliard de euro unde Volkswagen vrea să construiască Passat și Skoda Superb. Bulgaria s-a zbătut mult să convingă Volkswagen să se instaleze lângă Sofia, iar când s-a aflat că germanii aleseseră Turcia, protestele au fost puternice, turcii fiind acuzați că au promis avantaje ilegale. S-a vorbit acum câteva luni și de faptul că orașul Arad a fost în cărți, însă aproape toate sursele spuneau că a ieșit din competiție în "semifinale". România trebuie să facă o propunere convingătoare către VW pentru a mai avea o șansă, dar este greu de crezut că se va ocupa cineva, dată fiind situația politică tensionată din prezent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel