Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Călinescu: Armata a tras cu gloanțe ca în 89. Lucrurile nu pot rămâne așa. Ce Dumnezeu?
WhatsApp
Florin Călinescu, reacţie dură după protestul din 10 august: "Lucrurile nu vor rămâne aşa".

 

Florin Călinescu susține că este însă inadmisibil ca la 28 de ani de la Revoluţie când au murit cetățeni ai acestei țări pentru libertate să vedem din nou asfel de imagini ca cele de pe 10 august 2018. "Dacă a fost o conspiraţie politică pentru a ajuta o tabără, dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Ce Dumnezeu?",spune Călinescu.

"Aceste lucruri nu trebuie lăsate aşa. A fost de un amatorism penal. Nu există nicio justificare, puteau să vină de două ori mai mulţi agresori. În orice ţară cum se apără ei, jandarmeria este pusă în faţa unei mulţimi cu potenţal agresiv. Dar trebuie făcută o analiză", a spus acesta, adăugând nu îl interesează ce spun nişte plutonieri. "Crezi ca pe mn ma intereseazza ce spune un colonel in civil, zici că era venit de la o discotecă cetăţeanul ală care dădea cu piciorul în oameni? Crezi că mă interesează ce zice Cucoş? Ce zice prefectul sau ministrul de Interne, şeful Jandarmeriei. Ce mă interesează pe mine ce spun jandarmii? E problema lor. Pe mine mă interesează să văd ce spune procuratura. Punct!", a declarat Florin Călinescu într-o intervenție la Realitatea Tv și, de asemenea, într-o postare pe pagina lui de Facebook.

Florin Călinescu este convins că actualul Guvern o să plătească pentru tot ce a făcut, inclusiv pentru 10 august. "În corolarul guvernării, faptele jandarmeriei de pe 10 august sunt doar o silabă. Ei au făcut multe lucruri în aştia doi ani şi o să mai facă. (...) În rest, povestea nu este atât de complicată, o să se afle, jenant este că nişte flăcăi cu burţile cât casa au făcut ceea ce ţine de haine unui militar, adică încălcarea codului de procedură militară pentru că ei nu au dreptul să dea cu spray-ul în faţa omului, cu bastonul în capul omului şi aşa mai departe. Nişte colonei o să răspundă, nu luna asta, nu la anul, dar o să răspundă", spune Florin Călinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel