Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiul lui Dragnea se mută într-o casă parohială cu acordul BOR
WhatsApp

Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, Liviu Dragnea se mută în București, într-o casă parohială.

Jurnaliștii de la Newsweek România scriu că mutarea în casa parohială se face cu voia Bisericii Ortodoxe Române.

 Valentin Dragnea și-a înregistrat domiciliul, iar casa parohială ar apărea la Registrul Comerțului și în Monitorul Oficial la orice acțiune ce privește SRL-urile și SA-urile în care el este implicat, scriu jurnaliștii de la Newsweek.

"Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui Camerei Deputaților, s-a mutat într-o casă parohială. Și nu e chiar una oarecare, ci o casă parohială din centrul Bucureștiului. Chiar dacă nu locuiește în respectiva casă parohială, Dragnea junior și-a înregistrat domiciliul acolo. Și nu doar cu voia preotului care slujește la biserica din apropiere, ci și cu a mai marilor Bisericii, așa cum oficialii BOR au confirmat pentru Newsweek România. Ca urmare a acestei „luări în spațiu“, casa parohială a Bisericii Ortodoxe Române a devenit un element esențial din angrenajul de firme ale lui Ștefan Valentin Dragnea: orice se întâmplă în SRL-urile și SA-urile fiului lui Dragnea, casa parohială este menționată în Registrul Comerțului și „Monitorul Oficial“. (...)

Există și o explicație, cel puțin aparent, pentru care fiul lui Liviu Dragnea și-a stabilit domiciliul într-o casă parohială: urmează să se însoare chiar cu una dintre fiicele unui preot care slujește la biserica din apropierea Operei bucureștene. Nunta este programată pentru finalul acestei luni și va avea loc la Palatul Snagov", notează sursa citată.

foto Newsweek

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel