Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Firea, despre candidatura lui Cîrstoiu în Capitală: "M-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei"
WhatsApp
Gabriela Firea spune că s-a pregătit 3 ani și jumătate pentru a candida la Primăria Capitalei, însă decizia coaliției reprezintă "o restartare".
Cătălin Cîrstoiu și Gabriela Firea (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Gabriela Firea a vorbit, la Antena 3, despre decizia coaliției PSD-PNL de a-l nominaliza pe Cătălin Cîrstoiu drept candidat comun la Primăria Capitalei. 

"O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliție. După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la București, social-democrați, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, și să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3. 

"Ca orice om, am și eu și fani, și oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoția e foarte importantă. Se iau decizii bazate pe calcule și pe ecuații politice, dar se iau unele decizii și cu o comăonentă emopțională. Până la urmă, asta e decizia și nu sunt un om al lamentărilor", a mai spus Firea. 

Întrebată dacă a simțit că a fost trădată, ea a răspuns: „Au fost momente în care cred că nu am meritat anumite declarații, anumite atitudini, anumite luări de poziție, insinuări”.

Gabriela Firea afirmă totuși că va face campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel