Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Firea dezvăluie ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor: "Soțul meu l-a sunat pe Orban"
WhatsApp
Gabriela Firea a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor locale. Florin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban pentru a-i cere explicații cu privire la mesajele transmise de PNL în campania electorală. 
Sursa foto: captură Antena 3

"Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. S-a spus că am o caracatiţă. Eu vreau să văd caracatiţa, când va ajunge domnul Dan. Va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă. Acelea au fost minciuni de campanie.

Soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat. L-a întrebat dacă e convins că a făcut bine și dacă pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan, față de mine? Toți adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă. Domnul Orban a spus: 'Măi Florine, erau declarații politice!".

Ok, dacă în cadrul unor declarații politice pot să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară!", a declarat Gabriela Firea, marți dimineață.

[citeste si] 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel