Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Firea: Carmen Dan ne SPIONEAZĂ/ Unde era statul paralel
WhatsApp

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut  sâmbătă dezvăluiri extrem de grave. Firea susține că ministrul de Interne, Carmen Dan, își spionează colegii.  Dovadă ar sta documentele cu care a venit la CEx -  un dosar în care avea  „xeroxuri cu SMS-uri şi WhatsApp-uri, convorbiri particulare între doamna prefect şi un domn secretar de stat”.

Eu am fost întotdeauna un om al dialogului, dar la cum s-au pus astăzi lucrurile în discuţie şi la cum a fost regia cu doamna Dan - care a scos din dosar xeroxuri cu SMS-uri şi WhatsApp-uri, convorbiri particulare între doamna prefect şi un domn secretar de stat, adică totul a fost atât de bine pus la punct şi regizat - şi nu vrea să renunţe la domnia sa, încât clar că acum e o breşă pur şi simplu între noi”, a spus Firea.

Firea spune că a întrebat-o pe Carmen Dan dacă îi spionează, o acuzație extremd e gravă la care nu a primit răspuns. Practic, statul paralel este chiar la PSD și la instituțiile pe care le conduc.

Nu e uşor să vezi că se întâmplă lupte de stradă, violenţe. Din nefericire, au fost două tunuri cu apă care s-au defectat, de aceea s-a ajuns la gaze. Acum este o altă problemă, că doamna ministru nu a răspuns deloc celor spuse de mine. A venit cu nişte xeroxuri, discuţii pe Whats App, mesaje printate, nişte discuţii personale către doamna prefect şi domni din Ministerul de interne, discuţii despre proteste, acţiuni. Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect, a jignit-o (...)”, a mai spus Firea.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel