Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Firea ar putea renunța la primăria Capitalei. Ciolacu: "Facem măsurători" 
WhatsApp
PSD ar putea veni cu un nou candidat pentru primăria Bucureștiului. Semnalele arată că Gabriela Firea n-ar mai fi atât de interesată de ocuparea fotoliului de edil. 
captura video

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că este totuși posibil ca Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei, menţionând că, în acest moment, nu există o decizie a partidului privind un alt candidat şi că este prematură o discuţie.

"Este posibil ca doamna Firea (să candideze la Primăria Capitalei -n.r.). În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei", a afirmat Ciolacu, întrebat dacă Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei.

Ascunde Ciolacu o decizie deja luată?



El a spus că nu a avut loc o nouă discuţie în partid pe această temă.

"E prematur. Nu am avut încă o discuţie din nou cu doamna Gabriela Firea şi, repet, n-am avut o discuţie în interiorul partidului privind alt candidat în acest moment pentru Primăria generală", a adăugat liderul PSD.

Întrebat despre variantele candidaturilor lui Robert Negoiţă sau Daniel Băluţă, Ciolacu a spus: "Nu au fost discuţii pentru candidatura la Primărie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel