Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Finanţare nerambursabilă pentru românii din Diaspora. Termenul de aplicare a fost prelungit - anunţ OFICIAL
WhatsApp
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a anunţat prelungirea termenului până la care asociaţiile româneşti din străinătate pot obţine finanţare nerambursabilă de la stat pentru proiecte menite să ajute comunităţile de români din diaspora, pentru a le da şansa să îşi adapteze programele în criza actuală, pe fondul pandemiei de coronavirus.

"Noul termen a fost extins cu 15 ZILE, de la data de 31 martie până la 15 APRILIE", anunţă DRP, printr-un comunicat oficial.

"Răspundem astfel solicitărilor venite din partea asociațiilor românești din numeroase țări, care au cerut un răgaz pentru a adapta proiectele la situația de criză generată de pandemia cu noul coronavirus COVD-19. Așadar, puteți în continuare să transmiteți propunerile voastre de proiecte, în format electronic, precum și cererea de finanțare și restul documentelor necesare, la adresa [email protected]", mai precizează aceeaşi sursă. 

Totodată, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni le cere solicitanţilor să îşi adapteze proiectele pe teme de actualitate şi să poată fi accesate online de către românii din străinătate.

"Date fiind restricțiile și limitările în vigoare peste tot în lume, recomandăm ca activitățile propuse în proiecte să fie adaptate mediului online, cu accent pe mass-media, educație, cultură. Toate informațiile și documentele necesare sunt disponibile AICI".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Esti departe, esti acasa! Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel