Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Filosofia alimentelor și dieta doctorului Alberico Lemme: ”Trebuie să mânânci ca să slăbești”
WhatsApp
Celebra Lemme Diet este o adevărată Filozofie a Alimentelor, creată de Doctorul Alberico Lemme care a pus sub semnul întrebării dogma dietei  printr-o tehnică de comunicare spectaculoasă cu pacienții săi.
Sursa Foto/Facebook Alberico Lemme

Un nou mod de a gândi despre nutriție care l-a determinat pe Dr. Lemme să înființeze „Food Philosophy” în 2000. O școală de gândire avangardă și în contracurent, unde paradoxul guvernează mecanismul: „trebuie să mănânci ca să slăbești”.

Doctor Lemme: dieteticianul VIP-urilor

Doctorul Lemme și-a atins notorietatea maximă datorită numeroșilor săi pacienți, printre care peste 1800 de medici și mulți VIP-uri, motiv pentru care este cunoscut de mulți drept „dieteticianul VIP-urilor”. Oameni celebri din teatru și operă, artiști de renume internațional, mari antreprenori și oameni de stat.

 

Filosofia alimentară a doctorului Lemme

Filosofia alimentară a Dr. Lemme se bazează pe acest lung program de cercetare și dezvoltare, care a început în 2003, și se concentrează pe sănătatea și gustul pacienților săi, nu pe portofelul acestora, potrivit unui articol publicat de notizie.it.

Un studiu aprofundat, care i-a permis lui Alberico Lemme să dezvolte sute de rețete plecând de la tradiția prețioasă a bucătăriei italiene, permite obținerea de rezultate fără a face sacrificii drastice sau cheltuieli exorbitante.

 

O călătorie culinară fără limitări sau derogări

Una dintre pietrele de temelie ale Filosofiei Doctorului Lemme și ale Călătoriei Culinare, pe care le propune adepților săi, este să nu trebuiască să se supună restricțiilor imposibile ale dietelor normale; cauza principală a eșecului lor.

„Persoana, când se află într-o pizzerie, într-o gelaterie sau la soacră, poate să mă sune, să citească meniul sau să-mi spună ce este pe masă și îi recomand eu ce trebuie sa facă. Dacă ceea ce mănâncă din punct de vedere metabolic hormonal este o greșeală, știu cu ce să-l hrănesc a doua zi pentru a-l corecta. Subiectul plăcut surprins continuă să slăbească mulțumit și fericit.”

 

Lemme's Wellness Factory: soluții alimentare inovatoare pentru cei care nu au timp

Dr. Lemme's Wellness Factory se prezintă ca un aliat solid pentru cei care doresc sa urmeze un plan echilibrat, oferindu-le soluții alimentare inovatoare. De fapt, din 2006, Alberico Lemme își expediază mâncarea gata în toată Italia și insule în 24 de ore.

Toate preparatele, riguros concepute pentru a echilibra gustul și sănătatea, sunt congelate folosind tehnicile de „congelare criogenică” cu azot, cu utilaje scumpe și sofisticate care permit temperaturi și timpi de răcire rapidă astfel încât să nu altereze proprietățile nutritive și organoleptice (parfum, consistență, culoarea, mirosul etc...) al alimentelor. Pentru ca oricine să aibă o masă gata în cel mai scurt timp.

 

Ristolemme, restaurantul revoluționar al doctorului Lemme

Il Ristolemme este un restaurant revoluționar al Doctor Lemme, menit să ofere iubitorilor de sănătate și de mâncare bună un spațiu unic.

După cum a explicat însuși dr. Lemme, Ristolemme este așadar „singurul restaurant din lume în care mănânci pentru a pierde în greutate și nu numai: te răsfețe cu mâncare. Unde te iubești pe tine însuți” .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel